Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Telia Norge med stor nyhet

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Telia Norge med stor nyhet

Telia Norge vil 15. september annonsere en stor og spennende nyhet, som vil markere et nytt og viktig kapittel i selskapets historie og for våre kunder.

I den forbindelse ønsker Telia Norge å invitere til pressearrangement som finner sted på selskapets kontor i Nydalen samme dag.

På pressearrangementet stiller administrerende direktør Stein-Erik Vellan og leder for privatmarkedet Pål Rune Kaalen.

Arrangementet gjennomføres i tråd med myndighetenes råd og tiltak i forbindelse med Covid-19, og det bes om at det til enhver tid holdes minst én meter avstand mellom deltakerne.

Dato/tid: Tirsdag 15. september, kl. 11.00-12.00

Sted: Hos Telia Norge, Sandakerveien 140, Oslo

Påmelding med navn, kontaktdetaljer og antall deltakere sendes til daniel.barhom@telia.no.

Grunnet plassbegrensning er det fint hvis vi kan få en rask tilbakemelding.

Velkommen!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517