Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for 2021

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for 2021

Telia skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen 2023, og har høy fart på den nasjonale utbyggingen. Vi har så langt åpnet 5G-nettet for våre kunder i Oslo, Bergen, Trondheim og Lillestrøm, og ligger godt i rute med å nå vårt mål om at halvparten av Norges befolkning skal ha tilgang til 5G i løpet av neste år.

Telia ønsker nå å invitere pressen til et digitalt pressearrangement 9. desember hvor adm. direktør Stein-Erik Vellan vil presentere selskapets ambisiøse 5G-utbyggingsplaner for første del av 2021. Vellan vil også besvare spørsmål fra pressen.

Dato/tid: Onsdag 9. desember, kl. 10.30-11.00

Sted: Digitalt pressearrangement. Lenke til streaming sendes etter påmelding

Arrangementet er kun åpent for pressen. Påmelding med navn og kontaktdetaljer sendes til daniel.barhom@telia.no.

Velkommen!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517