Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for andre del av 2021

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for andre del av 2021

Telia skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen 2023, og ligger godt i rute med utbyggingen. Siden åpningen av selskapets 5G-nett i Lillestrøm for litt over et år siden har kunder i blant annet Trondheim, Oslo, Bergen, Asker, Bærum, Nesodden, Nordre Follo, Øygarden og Askøy fått tilgang til det nye og raske mobilnettet, med pågående utbygging i flere byer og kommuner i Viken.

Telias ambisjon er at halvparten av Norges befolkning skal ha tilgang til 5G der de bor i løpet av 2021, og utbyggingen skjer i område for område i hele landet.

Telia ønsker nå å invitere pressen til et digitalt pressearrangement onsdag 16. juni, hvor administrerende direktør Stein-Erik Vellan vil presentere selskapets ambisiøse 5G-utbyggingsplaner for andre halvdel av 2021. Vellan vil videre besvare spørsmål fra pressen.

Dato/tid: Onsdag 16. juni, kl. 10.30-11.00

Sted: Digitalt pressearrangement. Lenke til streaming sendes etter påmelding.

Arrangementet er kun åpent for pressen. Påmelding med navn og kontaktdetaljer sendes til daniel.barhom@telia.no.

Vel møtt!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge