Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for andre del av 2022

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Telia presenterer 5G-planene for andre del av 2022

Telia bygger 5G over hele landet, og selskapet vil være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett i løpet av 2023.

Nå inviterer Telia pressen til et digitalt og fysisk pressearrangement tirsdag 21. juni hvor adm. direktør Stein-Erik Vellan vil presentere selskapets ambisiøse 5G-utbyggingsplaner for andre halvår 2022. Vellan vil også besvare spørsmål fra pressen.

Dato/tid: Tirsdag 21. juni, kl. 10.00-10.30

Sted: Telias kontorer på Økern Portal, Lørenfaret 1, Oslo. De som deltar digitalt vil få tilsendt lenke til streaming etter påmelding.

Arrangementet er kun åpent for pressen. Påmelding med navn og kontaktdetaljer sendes til daniel.barhom@telia.no.

Velkommen!

Vennlig hilsen,

Telia Norge

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge