Gå videre til innhold
Ren Røros Digital og Telia med nytt samarbeid

Pressemelding -

Ren Røros Digital og Telia med nytt samarbeid

Bredbåndsselskapet Ren Røros Digital AS og Telia Norge inngår spennende samarbeid innen TV- og underholdningstjenester. Kundene til Ren Røros Digital vil nå få den markedsledende TV- og strømmetjenesten Telia Play rett hjem i stua. På sikt vil flere spennende produkter og tjenester fra Telia bli tilgjengelig for bredbåndsselskapets privat- og bedriftskunder.

– Vi er veldig fornøyde med den nye samarbeidsavtalen med Ren Røros Digital, som har en sterk lokal posisjon og som er kjent for å levere gode kundeopplevelser. Vi ser frem til et godt og langsiktig partnerskap der vi i fellesskap skal gi kundene en enklere og bedre TV-hverdag, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Etterhvert vil vi også kunne tilby spennende løsninger utover TV og underholdning, som mobiltjenester, 5G og trådløst bredbånd.

Ren Røros Digital vil fremover tilby kundene sine Telias TV- og underholdningstjenester i sine geografiske områder på Røros, Os og Ålen, samt Sandnessjøen, Brønnøysund og Måløy. Kundene vil få tilgang til TV- og strømmetjenesten Telia Play og motta den ledende TV- og strømmeboksen Telia box med tusenvis av apper, innebygget Chromecast, og krystallklar 4K-bildekvalitet.

– Vi kan nå tilby kundene våre et særdeles godt underholdningsprodukt. Samarbeidet med Telia gir brukerne våre flere og bedre opplevelser gjennom et bredt utvalg av TV- og underholdningstjenester. Samtidig blir Ren Røros kundenes eneste kontaktpunkt. Vi er opptatt av at våre kunder til enhver tid skal ha det beste underholdningstilbudet og den beste kundeservicen, sier Arne Horten, adm. direktør i Ren Røros Digital.

Han legger til at Telia har en veldig god kombinasjon av tjenester, produkter og kompetanse som vil komme kundene til gode.

Fremtidsrettet TV- og underholdningstilbud

Det nye samarbeidet mellom Ren Røros Digital og Telia sikrer kundene til bredbåndsselskapet et bedre og mer fremtidsrettet TV- og underholdningstilbud. Det er enklere å bruke, med nærmest ubegrensede muligheter for tilpasset innhold. Den nye satsingen er tuftet på verdiene til Ren Røros Digital om å være nyskapende og gi kundene glede og trygghet i deres digitale hverdag.

– Telia Play skal være Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste og vi jobber hele tiden med å gjøre tjenesten bedre, sier Kaalen. – I fjor var bruken av Telia Play rekordhøy, og vi er sikre på at kundene til Ren Røros Digital vil få stor glede av TV-plattformen.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Ren Røros Digital og Telia trer i kraft i løpet av 2021.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Arne Horten, adm. direktør i Ren Røros Digital
Tlf.: 901 05 593
E-post: arne.horten@renroros.no

Om Ren Røros Digital

Ren Røros Digital AS skal levere bredbånd, TV og telefoni til privat- og bedriftskunder, i tillegg til å være leverandør av datatjenester og -utstyr. Gjennom lokal tilstedeværelse, dyktige partnere og høy kvalitet på tjenestene er målet vårt å tilby økt konkurransekraft for våre kunder.

Historien om Ren Røros Digital er eventyret om det lille bredbåndsselskapet høyt til fjells som bestemte seg for å ta opp kampen med de store. Ikke for å bli store selv, men for å kunne tilby folk i distriktene Internett og TV via bredbånd. Fordi vi er små, kan vi snu oss og handle fort. Det aller viktigste for oss er nemlig å kunne tilby kundene det de trenger.

Med base på Røros har vi gode hjelpere i lokale fagfolk der du bor, slik at du får rask hjelp. Vi kan alt om lange avstander, snø, kulde og alle de andre digitale utfordringene i distrikts-Norge.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge