Gå videre til innhold

Pressemelding -

Svein Henning Kirkeng slutter i Telia Norge

Chief Marketing Officer i Telia Norge, Svein Henning Kirkeng, har sagt opp sin stilling for å begynne i en ny jobb i Telenor Group.

- Svein Henning har gjort en god jobb i den perioden han har vært hos oss, og jeg har forståelse for at han har valgt å takke ja til en spennende stilling. Vi skulle selvfølgelig ønske at han kunne blitt lengre hos oss, men vi skal være stolte over at våre folk er attraktive for andre aktører i bransjen. Jeg ønsker han lykke til videre, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

Svein Henning Kirkeng begynte i stillingen som CMO i Telia Norge 1. juni 2016 og går etter hvert over i ny stilling i konsernledelsen i Telenor. Han fritas for sine arbeidsoppgaver i Telia Norge med umiddelbar virkning og begynner i sin nye jobb når oppsigelses- og karantenetiden er utløpt.

- Jeg har trivdes veldig godt i Telia Norge, men jeg har rett og slett fått et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Det gir meg en unik mulighet til å jobbe internasjonalt med en av Norges sterkeste merkevarer, sier Svein Henning Kirkeng.

Ove-Mathias Lind, som i dag leder Customer Channels og sitter i ledergruppen til Telia Norge, blir konstituert i stillingen som CMO. Han vil samtidig fortsette å lede Customer Channels. 

Emner

Tags


OM TELIA NORGE:

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger i samfunnet som sammen med partnere fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595