Gå videre til innhold
Fra venstre bak: Konsernsjef i TAFJORD, Erik Espeset, og leder for Wholesale & Partners i Telia, Ronny Nævdal. Fra venstre foran: Daglig leder i TAFJORD Connect, Harald Oscar Nøstdahl, og Head of Regional Partners i Telia, Espen Halvorsen.
Fra venstre bak: Konsernsjef i TAFJORD, Erik Espeset, og leder for Wholesale & Partners i Telia, Ronny Nævdal. Fra venstre foran: Daglig leder i TAFJORD Connect, Harald Oscar Nøstdahl, og Head of Regional Partners i Telia, Espen Halvorsen.

Pressemelding -

TAFJORD inngår ny og spennende langsiktig avtale med Telia

TAFJORD har siden 2019 samarbeidet med Telia innen TV og bredbånd. I den fornyede avtalen vil TAFJORDs kunder få tilgang til enda flere spennende produkter og tjenester fra telekomselskapet.

– Vi er veldig glade for å ha fått fornyet tillit hos TAFJORD som har en unik lokal forankring i sin region. De siste årene har vi etablert et sterkt og godt partnerskap, og fremover skal det bli enda bedre for kundene, sier leder for Wholesale & Partners i Telia, Ronny Nævdal. – Avtalen er samtidig et viktig bevis på at vår satsning på grossist- og partnermarkedet bærer frukter.

I den nye avtalen vil TAFJORD, i tillegg til ledende TV og bredbånd, få mulighet til å tilby sine 27.000 kunder enda flere produkter og tjenester fra Telias store portefølje. Dette inkluderer blant annet trådløst bredbånd, Smart Wi-Fi-løsninger, mobilabonnement, samt produkter og tjenester for bedriftsmarkedet og innen sikkerhet.

– Sammen vil vi skape enda bedre kundeopplevelser, og bidra til mer konkurranse i markedet, sier Nævdal.

TAFJORD, ved daglig leder i TAFJORD Connect, Harald Oscar Nøstdahl, er fornøyd med den nye avtalen.

– Det har ikke vært noen selvfølgeligheter i reforhandlingsprosessen med Telia. Konkurransen har vært tøff, og valget ble tatt basert på en totalvurdering av både vilkår og hvilke muligheter dette vil gi oss og kundene våre i fremtiden, sier Nøstdahl. – Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

TAFJORD er et konsern som driver sin virksomhet innen vannkraft, avfallsbehandling og energigjenvinning, telekom og kraftnett. Selskapet har hovedkontor i Ålesund og har omlag 150 ansatte. TAFJORD Kraftselskap ble etablert i 1917, men dagens konsern kan føre sin historie enda lenger tilbake. Ålesund Elektrisitetsverk ble stiftet så tidlig som i 1895.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge