Gå videre til innhold
Telia Bedrift blir totalleverandør av nettløsninger

Pressemelding -

Telia Bedrift blir totalleverandør av nettløsninger

Nå kan Telia Bedrift tilby fiber og blir dermed en totalleverandør av telefoni og datakommunikasjon. Med Telia Fiber får kundene ett kontaktpunkt og alt på samme faktura.

Telia Bedrift har inngått en avtale med Broadnet, og skal nå tilby sine kunder lynraske fiberforbindelser. Telia Fiber blir nå tilgjengelig via et nasjonalt nett som består av 40.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør.

– Med Telia Fiber får vi nå to ben å stå på og kan tilby kundene våre en komplett løsning innen telefoni og datakommunikasjon, sier Kristian Renaas, leder for Telia Bedrift. – Markedet for slike løsninger er stort og uoversiktlig med mange tilbydere, og det er en stor fordel for bedrifter å få alle sine kommunikasjonstjenester fra én leverandør.

Mange nye tjenester gir økt antall kontaktpunkter, og bedriftskunder etterspør mer enkelhet og sentralisering hos én leverandør.

– Vi retter oss i første omgang mot små og mellomstore bedrifter som trenger internettlinje eller sikkerhetsløsninger, og som ønsker å få det fra samme leverandør som de allerede kjøper mobiltelefoni og mobilt bredbånd fra, sier Renaas. – Nå får de alle tjenestene de trenger fra oss, og de får alt på samme faktura. Har de behov for hjelp har de kun ett kontaktpunkt, og trenger ikke forholde seg til flere ulike tilbydere for å løse det tekniske.

Telia Bedrift har nylig lansert Telia Skytjenester, som gjør det enklere for små og mellomstore bedrifter å ta i bruk skytjenester. Mange bruker i dag for eksempel Office365, SAP og Visma, uten å tenke på de er skytjenester og at de stiller høyere krav til rask og stabil internettlinje.

– Et godt nett er avgjørende for å kunne nyte godt av skytjenester, og fra Telia Bedrift får du Norges raskeste 4G-nett, mobilt bredbånd og lynrask fiber. Enten man er på kontoret eller på farten har man alltid et raskt og stabilt nettverk, sier Renaas.

Emner

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge