Gå videre til innhold
Spotify Business er blant tjenestene bedriftskundene kan bestille gjennom Telia Skytjenester
Spotify Business er blant tjenestene bedriftskundene kan bestille gjennom Telia Skytjenester

Pressemelding -

Telia Bedrift satser i skyen

6. september lanserer Telia Bedrift nye løsninger for små og mellomstore bedrifter. Telia Skytjenester er en portal der kundene kan kjøpe apper som gjør arbeidshverdagen smartere, enklere og tryggere.

Fra 6. september kan Telias bedriftskunder gå inn i portalen og bestille fem ulike tjenester: Office 365, OneDrive Business, F-Secure antivirusprogram, Spotify Business og Zeendo, et program for å lage egne nettsider uten hjelp utenfra. Flere tjenester vil komme utover høsten.

– Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for små bedrifter å kunne fokusere på det de skal gjøre, og ikke på teknikken og systemene bak. Derfor har vi samlet de viktigste og mest relevante tjenestene på ett sted, og i portalen Telia Skytjenester finner kunden tjenester som hjelper dem i deres hverdag, sier Kristian Renaas, leder for Telia Bedrift.

Skytjenester gir frihetMed skytjenester kan kundene jobbe hvor og når det passer dem. De har alltid enkel tilgang til tjenestene i skyen, og programmene er enkle å ta i bruk.

– Kundene slipper dessuten å investere tungt i servere og programvare, og betaler kun for det de trenger, sier Renaas. – De trenger heller ikke kontakte hver enkelt leverandør hvis det er noe de trenger hjelp til, men har ett kontaktpunkt hos oss, uansett hvilken tjeneste det gjelder.

Høye krav til internettforbindelseBruk av skytjenester er i sterk vekst, og Telia opplever at kunder kanskje ikke alltid er klar over at tjenesten de benytter faktisk synkroniserer data mot skyen.
– Vi ser også at skytjenester kan medføre endrede arbeidsmåter, og det betyr at tjenestene stiller høyere krav til rask og stabil internettforbindelse, sier Renaas.

98 prosent av Norges befolkning har tilgang til Telias høyhastighets mobilnett der de bor og jobber, og Telias 4G-nett har det siste året vunnet det som er av tester, både kontinuerlige brukertester via Ookla og Open Signal, og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner. Mediehuset TEK kåret i mai Telias nett til Norges beste.
– Våre kunder kan derfor være trygge på at de får en god brukeropplevelse av Telia Skytjenester, sier Renaas.

--------

https://telia.no/bedrift/skytjenester

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale