Gå videre til innhold
Telia beholder dagens pris på Premier League

Pressemelding -

Telia beholder dagens pris på Premier League

Telia Norge utfordrer TV-bransjen igjen og beholder månedsprisen på 499 kroner for TV2 Sport Premium. Telias fotballinteresserte kunder får dermed markedets billigste Premier League-pris, med topp kvalitet på alle TV-sendingene.

– Interessen for Premier League her til lands er helt enorm, og som Norges største utfordrer skal vi til enhver tid levere markedets beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge. – Derfor beholder vi vår tidligere månedspris på 499 kroner, slik at kundene våre kan fokusere på de store fotballopplevelsene og ikke bekymre seg over høye TV-priser.

Det var i september det ble kjent i media at TV2 har økt sin veiledende pris for Premier League-kanalen TV2 Sport Premium til TV-distributørene. Som en konsekvens har flere distributører sett seg nødt til å øke prisen til kundene sine. Telia på sin side har som første distributør latt være å øke prisene ut mot sine kunder.

– Get har nå blitt Telia, og det gir oss styrket konkurransekraft samtidig som vi skal levere enda bedre kundeopplevelser på tvers av teknologi og plattformer. Premier League-tilbudet vårt er et av mange bevis på at det lønner seg å være Telia-kunde, og flere spennende kundefordeler er på vei, sier Kaalen.

Med TV2 Sport Premium får du som Telia-kunde over 200 direktesendte kamper fra Premier League i sesongen, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer fra England. Kampene som ikke vises direkte tilbys i opptak. TV2 Sport Premium ser du på Telia Box og Telia Play, Norges beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, tilgjengelig på TV, nett og mobil.

Emner

Tags


Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge