Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telia ber om en skriftlig bekreftelse fra TV2

Pressemelding   •   jun 18, 2020 22:01 CEST

I en pressemelding fra TV2 torsdag kveld ble det opplyst at det nå var oppnådd enighet mellom Telia og TV2. Foreløpig har vi i Telia bare fått dette via pressen. Derfor hadde det vært fint om TV2 også bekreftet overfor oss i Telia at de nå har akseptert vårt tilbud.

Tilbudet som Telia sendte TV2 torsdag formiddag innebærer at TV-seerne får tilbake kanalene, og at TV2 og Telia viderefører dagens avtale med eksakt samme vilkår helt frem til ny avtale er på plass, uansett om det skjer fort eller tar tid.

I likhet med TV2, ønsker vi å få på plass en ny avtale så snart som mulig, men uten at TV-seerne og Gets kunder nok en gang blir brukt som gisler og opplever svarte skjermer - verken nå eller senere.

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });