Gå videre til innhold
Telia ber om en skriftlig bekreftelse fra TV2

Pressemelding -

Telia ber om en skriftlig bekreftelse fra TV2

I en pressemelding fra TV2 torsdag kveld ble det opplyst at det nå var oppnådd enighet mellom Telia og TV2. Foreløpig har vi i Telia bare fått dette via pressen. Derfor hadde det vært fint om TV2 også bekreftet overfor oss i Telia at de nå har akseptert vårt tilbud.

Tilbudet som Telia sendte TV2 torsdag formiddag innebærer at TV-seerne får tilbake kanalene, og at TV2 og Telia viderefører dagens avtale med eksakt samme vilkår helt frem til ny avtale er på plass, uansett om det skjer fort eller tar tid.

I likhet med TV2, ønsker vi å få på plass en ny avtale så snart som mulig, men uten at TV-seerne og Gets kunder nok en gang blir brukt som gisler og opplever svarte skjermer - verken nå eller senere.

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge