Gå videre til innhold
Fra venstre: Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia Norge, Ismail Bashir og Mudassar Mehmood fra Mortensrud Fellesskap, og Audun Bryn, sponsoransvarlig i Telia Norge. Foto: Eivor Eriksen
Fra venstre: Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia Norge, Ismail Bashir og Mudassar Mehmood fra Mortensrud Fellesskap, og Audun Bryn, sponsoransvarlig i Telia Norge. Foto: Eivor Eriksen

Pressemelding -

Telia deler ut 1 million kroner til norske utfordrere

Telia lanserer ny og banebrytende sponsorsatsing kalt Telia Utfordrerfond. Gjennom utfordrerfondet fremmes stå-på-vilje og nyskapning ved å støtte enkeltpersoner, organisasjoner, lag eller bedrifter. Først ut er Mudassar Mehmood og Ismail Bashir fra Mortensrud Fellesskap, som utfordrer fordommene mot ungdom i bydelen sin.

– Uten mennesker som stiller spørsmål og aldri gir seg, kommer vi ikke videre. Noen må våge å gå inn nye dører og bryte barrierer. Det er de initiativene vi vil belønne med Telia Utfordrerfond, sier Camilla Forberg, merkevare- og markedsdirektør i Telia Norge.

Telia har tatt posisjonen som Norges største utfordrer, en posisjon som ikke handler om å utfordre konkurrenter, men om tenke nytt og utfordre det bestående for å gjøre det enklere og bedre for kunder og samfunnet.

– Vi utfordrer små og store hverdagsutfordringer som kan løses bedre med hjelp av teknologi. Ved å være først med 5G i hele Norge sikrer vi blant annet at folk kan jobbe og bo der de vil. Kandidatene til Telia Utfordrerfond kan gjerne også benytte seg av teknologi, men det er på ingen måte et krav. Det viktigste er at de har utfordrermentaliteten, sier Forberg.

Hver utfordrer som løftes frem får inntil 100 000 kroner i støtte til et øremerket prosjekt. Det kan for eksempel være prosjekter innen bærekraft, digitalisering, kultur eller sport. I tillegg blir de frontet av Telia, og får delt sitt engasjement og initiativ med mange.

Mortensrud Fellesskap utfordrer fordommer

Den første kandidaten som løftes frem av Telia Utfordrerfond er Mortensrud Fellesskap ved Mudassar Mehmood og Ismail Bashir. Organisasjonen driver forebyggende arbeid for å skape et tryggere nærmiljø med et sterkt fellesskap.

– Vi jobber forebyggende med målgruppen ved å skape en relasjon til vanskeligstilt og sårbar ungdom. Hensikten er å tilby trygge møteplasser og trygge voksne, og gi dem mestringsfølelse og tro på seg selv og fremtiden, sier Mudassar Mehmood. – Ingen ungdommer skal føle at de blir tvunget inn i et kriminelt miljø fordi de ikke hadde en annen utvei.

De øremerkede midlene fra Telia skal gå til gjennomføring av lederkurs og mentorprogram, hvor ungdommene skal møte forbilder fra bydelen, som kan inspirere og vise at det er mulig å lykkes.

– Engasjementet til Mudassar og Ismail og det de får til med Mortensrud Fellesskap er imponerende. De har ikke bare løftet en samfunnsutfordring, men også vist pågangsmot og kommet opp med tiltak som gjør noe med det, sier Audun Bryn, sponsoransvarlig i Telia Norge.

Én utfordrer får 1 million

Utfordrerne som løftes frem av Telia kan være både enkeltpersoner, organisasjoner, lag eller bedrifter. De skal ha funnet store eller små smarte løsninger, som bidrar til å gjøre hverdagen enklere og bedre – for flere enn dem selv.

Mot slutten av året kåres Årets Utfordrer, som får én million kroner til å realisere planene sine.

– Alle kan nominere, både seg selv og andre, til Telia Utfordrerfond. Tipsene tas imot av en jury i Telia, som undersøker videre og vurderer hvilke som skal løftes frem. Når vi så skal kåre Årets Utfordrer skal folk flest få være med å bestemme, gjennom en avstemning, sier Bryn.

Nominasjoner til Telia Utfordrerfond mottas løpende gjennom www.telia.no/utfordrerfond.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge