Gå videre til innhold
Abraham Foss (Telia Norge) og Eirik Lunde (NextGenTel) er fornøyd med avtalen der Telia Norge kjøper cirka 38 000 privatkunder av NextGenTel.
Abraham Foss (Telia Norge) og Eirik Lunde (NextGenTel) er fornøyd med avtalen der Telia Norge kjøper cirka 38 000 privatkunder av NextGenTel.

Pressemelding -

​Telia kjøper privatkundene til NextGenTel

(Oslo 4. desember 2017) Telia Norge har i dag inngått avtale med NextGenTel om kjøp av selskapets om lag 38.000 private mobilkunder.

– Vi er tilfreds med avtalen, og så en mulighet da vi forsto at NextGenTel ønsket å prioritere sin satsing inn mot bedriftsmarkedet. Selv om kundene allerede er godt kjent med vårt prisvinnende 4G-nett fra tidligere ønsker vi alle velkommen til oss, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

Avtalen innebærer at litt over 34.000 private mobilkunder og om lag 4.000 private mobilbredbåndskunder nå blir Telia-kunder. Telia vil komme tilbake med mer informasjon til kundene på et senere tidspunkt.

– NextGenTel har det siste året endret strategisk retning og satser i større grad mot bedriftsmarkedet, hvor vi ser gode muligheter for å verdiøke våre tjenester. Vi har omstrukturert selskapet og lanserte tidligere i år FiberNorge som vi allerede ser positive effekter av. Privatmarkedet er fortsatt viktig for oss der vi leverer bredbåndstjenester gjennom vårt landsdekkende bredbåndsnett. Vi er fornøyd med at vi kom til enighet med Telia, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i NextGenTel.

Transaksjonen er betinget av Konkurransetilsynets aksept og forventes ferdigbehandlet i begynnelsen av 2018.   

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 414 40 595

Relatert materiale