Gå videre til innhold
Telia lanserer dobbel data på mobilen

Pressemelding -

Telia lanserer dobbel data på mobilen

Telia Norge utfordrer mobilmarkedet igjen og introduserer nå dobbel data på mobilen til kunder som har flere tjenester samlet hos selskapet. Har du TV og/eller internett og mobil får du automatisk lagt til dobbel data hver måned på ditt mobilabonnement uten endring i prisen. I tillegg får du som tidligere ekstra TV-poeng og surfegaranti ved internettproblemer.

– Kunder som har flere tjenester er et viktig satsningsområde for Telia, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det enklere og mer attraktivt å samle TV, internett og mobil hos oss, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med dobbel data kan vi nå gi nye og eksisterende kunder en enda bedre mobilopplevelse. Har du for eksempel 6 GB i dag, får du hele 12 GB å rutte med hver måned fremover, og du betaler selvfølgelig ikke noe ekstra.

Flere fordeler når du samler mer

Dobbel data er ikke den eneste fordelen du får hvis du samler TV, internett og mobil hos Telia. Du får også 10 ekstra TV-poeng i ditt TV-abonnement, som du kan bruke på flere kanaler eller strømmetjenester, slik som National Geographic, Nordisk Film+ og SF Kids. Videre vil du alltid være på nett med Telias surfegaranti, som gir deg 2x12 timer fri databruk (Data Boost) hvis du skulle være uheldig og oppleve at internettet hjemme er nede.

– Vi er godt i gang med vår konvergensreise, og kan love at det fremover vil komme flere spennende fordeler til våre totalkunder på tvers av TV, internett og mobil, sier Kaalen.

Dobbel data gjelder alle nye private enkelt- og familieabonnement fra Telia (3 GB, 6 GB, 10 GB og 15 GB), unntatt BARN, Telia X og kontantkort. Videre må du ha TV og/eller internett og mobil hos Telia. Dobbel data legges automatisk til hver måned i ditt mobilabonnement. Overføring av ubrukt data til neste måned gjelder fortsatt for den opprinnelige datamengden i abonnementet.

Les mer om alle kundefordelene her: https://www.telia.no/samlet/

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge