Gå videre til innhold
Telia lanserer familieabonnement: Få rabatt når du samler flere

Pressemelding -

Telia lanserer familieabonnement: Få rabatt når du samler flere

Telia Norge lanserer splitter ny abonnementsportefølje for privatmarkedet. Som kunde får du nå familierabatt på de nye mobilabonnementene, flere fordeler inkludert, samtidig som det blir enklere å velge riktig abonnement tilpasset ditt bruk.

– Som Norges største utfordrer jobber vi hele tiden med å forenkle hverdagen til våre kunder. Derfor gjennomfører vi nå en av de største endringene i våre mobilabonnement noensinne, hvor vi blant annet introduserer familieabonnement der du får rabatt når du samler flere på samme abonnement. Du betaler kun 249 kroner per måned for hvert ekstra abonnement som legges til, uansett datamengde, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Telias familieabonnement gjelder for de nye enkeltabonnementene på 2, 6, 10 og 15 GB. Har du for eksempel 10 GB-abonnementet som koster 399 kroner i måneden, så kan du legge til tilsvarende abonnement for et av dine familiemedlemmer, men da betaler du kun 249 kroner i måneden for det ekstra abonnementet. Videre samles alt på én faktura, og du kan samle hele åtte abonnement per faktura.

– Vi skal tilby de beste familieproduktene på tvers av TV, internett og mobil, og vi er opptatt av at det virkelig skal lønne seg å samle hele familien hos Telia, sier Kaalen. – Ved å samle alle mobilabonnementene på én faktura blir det også veldig enkelt å holde oversikt over mobilbruken.

Telia opererer ikke med en fast definisjon på familier, og familieabonnement er derfor aktuelt for familier med eller uten barn, med mange eller få medlemmer. Kunder som kjøper familieabonnement nå, vil samtidig få et lanseringstilbud der det kun koster 199 kroner for hvert ekstra abonnement som legges til. Lanseringsprisen gjelder i 3 måneder fra kjøpsdato, og gjelder alle som velger våre nye abonnement ut januar 2021.

Nye mobilabonnement med flere fordeler
Den nye abonnementsporteføljen til Telia består av følgende abonnement:

 • Enkeltabonnement med 2, 6, 10 og 15 GB.
 • Familieabonnement med rabatt på enkeltabonnementene når du samler flere på én og samme faktura. Kun 249 kroner per måned for hvert ekstra abonnement som legges til.
 • Telia X med ubegrenset data og ubegrenset fart opptil 100 GB, og 5G inkludert. 399 kroner per måned for hvert ekstra Telia X-abonnement som legges til.
 • BARN, abonnement med kostnadskontroll for barn opptil 15 år på henholdsvis 200 MB og 1 GB.

– På våre enkeltabonnement går vi fra 12 til 4 abonnement, noe som gjør det enklere å velge abonnement. Er du på den andre siden opptatt av ubegrenset data og hastighet så har vi Telia X, som er det perfekte abonnement for deg som bruker en del data eller er ute etter den mest bekymringsfrie mobilopplevelsen, sier Kaalen. – Er du under 29 år får du i tillegg Music Freedom, der du kan høre musikk uten at det spiser av datakvoten din, og 2x3 timer Data Boost i måneden. Dette gjelder uansett hvilket abonnement du velger.

Har du TV, internett og mobil samlet hos Telia, vil du samtidig få ekstra data på mellom 1-5 GB per måned på ditt mobilabonnement. I tillegg får du surfegaranti, som gir deg 24 timer med fri databruk på mobilen hvis internett er nede, og 10 ekstra TV-poeng til fritt valg av kanaler og strømmetjenester. Mobilabonnementene har videre blant annet Data Rollover, hvor du kan ta med ubrukt data til neste måned eller lenger, og Data Sharing, der du har mulighet til å dele ubrukt Rollover-data med andre, inkludert. Du har også full kontroll på abonnementet ditt gjennom Telia-appen på mobilen din.

Fakta om Telias nye abonnementsportefølje:

 • Enkeltabonnement med 2 GB (249 kr./mnd.), 6 GB (329 kr./mnd.), 10 GB (399 kr./mnd.) og 15 GB (449 kr./mnd.), og 5G inkludert.
 • Familieabonnement med rabatt på enkeltabonnementene når du samler flere på én og samme faktura. Kun 249 kroner per måned for hvert ekstra abonnement som legges til, uansett datamengde. Kampanjetilbud: 199 kroner per måned de første tre månedene – gjelder kjøp ut januar 2021. Maksimum 8 abonnement per faktura, og brukere må ha samme abonnement.
 • Telia X med ubegrenset data og ubegrenset fart opptil 100 GB (549 kr./mnd.), og 5G inkludert. 399 kroner per måned for hvert ekstra Telia X-abonnement som legges til. I tillegg får du trygghetsforsikringene ID-forsikring, Nettslett og Appkjøp-forsikring inkludert.
 • BARN, abonnement med kostnadskontroll for barn opptil 15 år på 200 MB (99 kr./mnd.) og 1 GB (169 kr./mnd.).
 • Music Freedom og Data Boost (2x3 timer per måned) inkludert på alle abonnement hvis du er under 29 år. Er du over 29 år og ønsker Music Freedom koster dette kun 29 kroner per måned som tilleggstjeneste.
 • Har du TV, internett og mobil samlet hos Telia, får du ekstra data på mellom 1-5 GB per måned på ditt mobilabonnement.
 • Data Rollover og Data Sharing inkludert, i tillegg til gunstige priser på Data Boost.
 • Fri bruk av samtaler, SMS og MMS.
 • Gratis bruk av BankID på mobil, samt mulighet for Tvilling (ekstra SIM-kort), ekstra dataSIM og eSIM. Videre får du Personsvar og Wi-Fi-tale.
 • Roam Like Home – bruk mobilen som hjemme i EU, EØS og Sveits.
 • Ring Norden og Baltikum – 1000 inkluderte ringeminutter i måneden fra Norge til Norden og Baltikum for kun 9 kroner per måned. 

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge