Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telia lanserer mobilt bredbånd med ubegrenset data

Pressemelding   •   aug 31, 2020 08:00 CEST

Telia utfordrer mobilmarkedet igjen, og lanserer nå mobilt bredbånd med ubegrenset data. Det betyr at du kan surfe, streame og jobbe hvor enn du måtte være uten å bekymre deg for å gå tom for data.

– Vi opplever stor etterspørsel etter mobilt bredbånd, og kundene våre bruker produktet aktivt enten de er hjemme, på farten eller på hytta. Som Norges største utfordrer gjør vi nå hverdagen deres enda enklere gjennom å introdusere ubegrenset data med ubegrenset fart opptil abonnementets datakvote, som går fra 50-500 GB. I tillegg senker vi prisen og øker datamengden på noen av abonnementene, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med Telias 4G-nett, som nå er under modernisering, er du som kunde samtidig sikret ekstra god dekning og kapasitet over hele landet, sier Kaalen.

Fire ulike abonnement

Nye mobilt bredbånd fra Telia tilbys i fire ulike abonnement, fra 50 til 500 GB, og er tilpasset enhver bruk. Som kunde får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil den datakvoten som gjelder for abonnementet. Velger du for eksempel 100 GB-abonnementet, får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil 100 GB. Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres.

– Jeg er sikker på at kundene våre vil sette pris på å surfe og jobbe bekymringsfritt, uten å tenke på verken databruk eller fart. Vi ser at dataforbruket øker kraftig år for år, så dette er et perfekt produkt for både nye og eksisterende kunder som ønsker raskt internett via mobilnettet, sier Kaalen.

Telia introduserer samtidig tjenesten Hvilemodus i abonnementene, hvor du kan sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til en fast månedspris hvis du ikke skulle bruke ditt mobilt bredbånd i en gitt periode. I tillegg får du som kunde Data Rollover, overføring av ubrukt data til neste måned, dekningsgaranti og bruk i Norden og Baltikum inkludert.

Nye mobilt bredbånd fra Telia:

 • Ubegrenset data med ubegrenset fart opp til abonnementets datakvote (50-500 GB).
 • Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres fra ubegrenset til 10 Mbps og 6 Mbps, avhengig av abonnementet.
 • Fire ulike abonnement til fast månedspris: 50 GB til 499,-, 100 GB til 549,- (tidligere 599,-), 250 GB til 799,- (tidligere 200 GB til 799,-) og 500 GB til 999,-.
 • Hvilemodus: Mulighet til å sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til 149,- i måneden (erstatter full månedspris), med 2 GB inkludert.
 • Data Rollover: Automatisk overføring av ubrukt data til neste måned.
 • Dekningsgaranti: Som ny kunde med Mobilt Bredbånd kan du prøve oss i to uker. Skulle du være så uheldig å ikke ha god nok dekning, kan du benytte deg av vår dekningsgaranti.
 • Bruk i Norden og Baltikum inkludert. 

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (1)

  Prøver igjen hvis det ikke blir slettet av dere i Telia. Telenor har 1000 GB for 799,- i mnd. Syntes det er bedre enn 500 GB til 999,- som Dere jubler over.

  - Egil - 01-09-2020 21:32 CEST

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });