Gå videre til innhold
Telia lanserer Music Freedom for kunder med bedriftsabonnement

Pressemelding -

Telia lanserer Music Freedom for kunder med bedriftsabonnement

Nå kan kunder med bedriftsabonnement enkelt bestille Music Freedom, uten å belaste arbeidsgiver. Betalingen gjør de selv i Vipps. Dermed utfordrer Telia det tradisjonelle bedriftsabonnementet.

– Det skal ikke oppleves som begrensende å ha et bedriftsabonnement, og nå gjør vi det enda enklere for den ansatte å velge egne tjenester til sitt abonnement, uten at arbeidsgiver trenger å involveres, forteller Jon Christian Hillestad, direktør for Telias bedriftsmarked. – Nå kan de enkelt bestille tjenesten Music Freedom og legge abonnementstjenesten inn som fast betaling i Vipps. De kan like enkelt avbestille den igjen.

Med Music Freedom skilles dataen som brukes på å spille eller laste ned musikk ut, slik at den ikke spiser av den inkluderte dataen i abonnementet hver måned. Dermed kan man lytte til så mye musikk man ønsker i løpet av en måned, uten at det går utover datamengden som arbeidsgiver betaler for.

Tidligere har Music Freedom vært forbeholdt privatkunder, men nå er dette en mulighet også for de med bedriftsabonnement. Music Freedom er nå tilgjengelig for alle med både Telia Bedrift, Telia Click, Telia Smart Avtalepris og Telia Dobbel.

– Nå utfordrer vi det tradisjonelle bedriftsabonnementet og tar høyde for at folk også er privatpersoner når arbeidsdagen er over. Med Music Freedom kan også de med jobbtelefon nyte godt av tjenester utover det vanlige abonnementet som arbeidsgiver betaler, sier Hillestad.

Vipps berømmer Telias ønske om å prøve nye betalingsløsninger for kundene:

– Med faste betalinger i Vipps blir det enda enklere å administrere abonnementene sine. Telia har vært tidlig ute med å teste nye betalingsløsninger for sine kunder, og de er blant de første innen mobilbransjen til å tilby faste betalinger, sier Vegar Heir, kommersiell leder i Vipps.


Slik fungerer Music Freedom:

  • Music Freedom er en tjeneste som gjør at du kan strømme musikk ubegrenset helt uten å bruke data.
  • Fungerer med Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, Beat og Audiomack.
  • Strøm via musikkstrømmetjenestenes app eller nettside
  • Gjelder strømming av musikk og nedlasting av spilleliste
  • Music Freedom inkluderer bruk i EU/EØS-land, også Sveits, i tillegg til Norge
  • Tjenesten koster kr 49 per måned, og kan kjøpes med Vipps, via Telia Appen eller Min Side.

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Telia Norge
Sandakerveien 140
0484 Oslo
Norge