Gå videre til innhold
Telia lanserer Netflix i Valgmenyen

Pressemelding -

Telia lanserer Netflix i Valgmenyen

Telia Norge styrker TV-tilbudet sitt ytterligere, og selskapets kunder kan nå velge inn strømmetjenesten Netflix i Valgmenyen uten ekstra kostnad.

– Vi ser at strømming blir stadig mer populært blant våre TV-kunder, og vi er veldig glade for å nå kunne tilby Netflix i Valgmenyen, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – For 50 TV-poeng får du nå tilgang alt av filmer og serier i det spennende Netflix-universet, så det er bare å se frem til en enda bedre og mer innholdsrik TV-hverdag fremover.

Telia har siden 2019 hatt et strategisk samarbeid med det amerikanske strømmeselskapet, og alle TV-kunder kan nå enkelt og kostnadsfritt velge inn Netflix i Valgmenyen.

– Vi har et veldig godt samarbeid med Telia i både Norge og resten av Norden, og er svært fornøyde med å gjøre Netflix sine dokumentarer, filmer og serier enda mer tilgjengelig for Telia sine mange TV-kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

I Valgmenyen til Telia finner du i dag et enormt utvalg av innhold å velge mellom, med mer enn 100 ulike TV-kanaler og strømmetjenester. Blant de mange strømmetjenestene kan du blant annet velge inn HBO Max, Viaplay, Paramount+ – og nå Netflix.

– Som kunde har du alltid TV-poeng inkludert i ditt TV-tilbud, og disse kan du bruke til å fritt velge inn det innholdet du selv ønsker. I tillegg får du ekstra TV-poeng hvis du har flere tjenester samlet hos, og det er også mulig å kjøpe flere poeng, sier Kaalen. – Bruken av Valgmenyen har økt med nærmere 30 prosent fra 2020 til 2021, så det er ingen tvil om kundene setter pris på valgfrihet. Vi jobber samtidig kontinuerlig med å gjøre enda mer spennende TV-innhold tilgjengelig.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge