Gå videre til innhold
Telia lanserer ny portefølje for trådløst bredbånd

Pressemelding -

Telia lanserer ny portefølje for trådløst bredbånd

Kundene får nå gunstigere priser og mulighet til å få TV over trådløst bredbånd på hytta.

– Med trådløst bredbånd fra Telia får du stabilt og raskt internett levert over vårt toppmoderne 4G- og 5G-nett, uten graving i hagen eller nærområdet. Det er bærekraftig internett i praksis når vi vet hvor mye utslipp graving av kabler gir, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Over ni av ti nordmenn har tilgang til 5G fra oss, og nå gjør vi trådløst bredbånd enda mer attraktivt for folk over hele landet.

Trådløst bredbånd fra Telia leveres både over 4G- og 5G-nettet med hastigheter fra 25 Mbit/s til 500 Mbit/s.

TV- og strømmetjenesten Telia Play på alle abonnement

– For første gang tilbyr vi nå TV- og strømmetjenesten Telia Play på alle våre trådløst bredbånd-abonnement, også hvis du ønsker TV på hytta, sier Kaalen. – Med Telia Play-tjenesten har du alltid tilgang til de største strømmetjenestene og alle de kjente kanalene samlet på ett sted. Videre kan du enkelt bytte mellom strømmetjenester og kanaler direkte i Telia Play via fjernkontrollen. Enklere blir det ikke.

Kunder som bestiller trådløst bredbånd med Telia Play betaler nå kun 200 kroner ekstra for TV- og strømmetjenesten de første 12 månedene.

Enkel og rask installasjon

Alt du trenger for å ta i bruk trådløst bredbånd er en liten utendørs antennemottaker og en innendørs smart Wi-Fi 6 ruter. Kunder som bestiller trådløst bredbånd med Telia Play får i tillegg Telia box inkludert, som er en TV- og strømmeboks stappfull av dine favoritter. Du kan velge å installere trådløst bredbånd selv kostnadsfritt eller bruke en profesjonell montør. Internettsignalene kommer fra nærmeste basestasjon fra Telia.

Telias nye trådløst bredbånd-portefølje ser slik ut:

Først i Norge med nasjonalt 5G-nett

Telia har siden våren 2020 bygget 5G i et stort antall byer og kommuner over hele Norge, deriblant storbyene Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Parallelt med 5G-utbyggingen moderniserer selskapet hele mobilnettet, noe som betyr at hastigheten og dekningen på 4G-nettet vil bli enda bedre, i tillegg til at kapasiteten dobles.

– Vi skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett, og har god fart på utbyggingen, sier Kaalen. – Med 5G og enda bedre 4G kan vi tilby våre kunder en enda bedre brukeropplevelse, både på mobil og på trådløst bredbånd.

Full oversikt over den nye trådløst bredbånd-porteføljen finner du her: https://www.telia.no/internett... og https://www.telia.no/internett...

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge