Gå videre til innhold
Telias mobilkunder får nå tilgang på skytjenesten Telia Sky med ubegrenset lagring.
Telias mobilkunder får nå tilgang på skytjenesten Telia Sky med ubegrenset lagring.

Pressemelding -

Telia lanserer skytjenesten Telia Sky for mobilkunder

Telias mobilkunder får nå tilgang på skytjenesten Telia Sky med ubegrenset lagring. Med Telia Sky er det enkelt og trygt å lagre bilder, videoer og viktige dokumenter.

– Vi jobber kontinuerlig med å gjøre hverdagen til våre kunder bedre og enklere, og er veldig glade for nå å kunne tilby Telia Sky til de som er mobilkunder hos oss, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Kunder med våre splitter nye Telia X-abonnement får skytjenesten inkludert gratis, mens de med andre mobilabonnement kan kjøpe tjenesten for 69 kroner per måned.

Med Telia Sky får kundene ubegrenset lagringsplass hvor man trygt kan lagre bilder, video, dokumenter og mye mer. Gjennom det AI-baserte bildesøket slipper man å lete gjennom mange bilder, det er bare å beskrive bildet man leter etter. Videre er det enkelt å dele bilder, video og filer med andre. Alle bilder og videoer på mobiltelefonen og nettbrett synkroniseres automatisk og er tilgengelige på tvers av enheter. Telia Sky lagrer alt innhold i Norge i tråd med norske krav til sikkerhet og personvern.

– I en tid hvor cybertruslene bare øker og øker, er Telia Sky et smart og trygt valg for lagring av dine viktigste digitale eiendeler. Det at alt lagres i Norge gir en ekstra trygghet, sier Kaalen.

Telia Sky er tilgjengelig som app på mobil, nettbrett og PC/Mac, samt via webgrensesnitt. Telias fastnettkunder har allerede tjenesten inkludert.

Lanserte nylig sine beste mobilabonnement

I oktober lanserte Telia sine beste mobilabonnement noensinne, med et nytt og bredt utvalg av Telia X-abonnement med ubegrenset data og full fleksibilitet på abonnement med familierabatt, i tillegg til nye mobilabonnement med fast datamengde.

– Det er veldig gøy å se at våre nye mobilabonnement er blitt godt mottatt av kundene, og da spesielt de nye Telia X-abonnementene, sier Kaalen. – Telia X gir en fullstendig bekymringsfri mobilopplevelse til en fast pris hvor kundene slipper å tenke på databruk. Det setter kundene tydeligvis pris på.

De nye mobilabonnementene består av fem Telia X-abonnement (Ung, Start, Basis, Max og Max Pluss) med ubegrenset data og fart fra 10 Mbit/s til 1000 Mbit/s opptil 100 GB.* Prisene begynner på 299,-** kroner per måned med familierabatt. Alle Telia X-abonnementene har skytjenesten Telia Sky med ubegrenset lagringsplass og trygghetsforsikringen Nettslett inkludert, i tillegg til fri data i EU/EØS.

Kunder kan i tillegg velge mellom barneabonnementene Junior 1 GB og Junior 3 GB og enkeltabonnementene Telia Mobil 5 GB og Telia Mobil 10 GB.

Telias familieløsning gir 100,- kroner i rabatt per måned på påfølgende Telia X-abonnement og 30,- kroner i rabatt per måned på påfølgende abonnement med fast datamengde.

Mer informasjon om Telia Sky finnes her: https://www.telia.no/trygg/telia-sky/

* Hastigheten på alle Telia X-abonnementene reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB.
** 12-måneders kampanjepris på Telia X Start.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge