Gå videre til innhold
Telia lanserer unikt mobilabonnement for sportsinteresserte

Pressemelding -

Telia lanserer unikt mobilabonnement for sportsinteresserte

Telia lanserer splitter nytt ubegrenset data-abonnement med strømmetjenesten Viaplay Total inkludert. Med Telia X + Viaplay Total får du tilgang til verdens beste fotball fra den kommende Premier League-sesongen, Formel 1 og masse annen sport – i tillegg til en helt uovertruffen mobilopplevelse.

– Nordmenn elsker sport, spesielt Premier League, og vi er veldig glade for å kunne lansere mobilabonnementet Telia X + Viaplay Total til våre mange kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med det nye abonnementet kan du se Haaland, Ødegaard og Bobb herje i verdens beste fotballiga hvor du vil, helt uten å tenke på databruk. Sammen med vårt nye 5G-nett, som godt over ni av ti nordmenn har tilgang til, er du samtidig sikret høye hastigheter, masse kapasitet og ikke minst god dekning.

Telia X + Viaplay Total har ubegrenset data, fart på 1000 Mbit/s og selvsagt strømmetjenesten Viaplay Total. Videre får du skytjenesten Telia Sky, og trygghetsforsikringene Nettslett og Telia Trygg* inkludert. Prisen på abonnementet er 999,- kroner per måned med 12 måneders avtaletid eller 1099,- kroner per måned uten avtaletid.

– Du kan strømme Premier League-kampene og alt annet sportsinnhold på akkurat den enheten du vil, det være seg mobil, smart-TV med støtte, PC eller nettbrett, sier Kaalen.

TV-leverandøren Viaplay ser frem til å samarbeide med Telia på mobilsiden:

– Vi er veldig stolte av vårt partnerskap med Telia. Deres teknologiske ekspertise og omfattende distribusjonsnettverk, kombinert med vår sterke innholdsportefølje, gjør at vi nå kan glede enda flere seere med enestående opplevelser og eksklusiv tilgang til de mest ettertraktede sportsbegivenhetene i verden, sier Kenneth Andresen, norgessjef for Viaplay Group.

Med strømmetjenesten Viaplay Total kan du se alle kampene fra Premier League direkte med studiosendinger og eksperter. I tillegg til Premier League vil man også kunne strømme alt annet av Viaplays sportsinnhold, som Formel 1, Bundesliga, UFC, vintersport og håndball. Videre får man tilgang til et stort antall filmer og serier, og populært innhold for barn.

Mer informasjon om Telia X + Viaplay Total her: https://www.telia.no/mobilabonnement/ubegrenset-data-viaplay-total/

*Telia Trygg er kostnadsfritt første seks måneder. Deretter 109,- kroner i måneden.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge

Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge