Gå videre til innhold
– Vi jobber kontinuerlig med å styrke TV-tilbudet og er veldig glade for å kunne tilby strømmetjenesten TV 2 Play med masse spennende innhold til våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. Foto: TV 2
– Vi jobber kontinuerlig med å styrke TV-tilbudet og er veldig glade for å kunne tilby strømmetjenesten TV 2 Play med masse spennende innhold til våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. Foto: TV 2

Pressemelding -

Telia med TV 2 Play til TV-kundene

TV-kunder hos Telia kan nå få tilgang til strømmetjenesten TV 2 Play uten ekstra kostnad.

Telia og TV 2 ble høsten 2021 enige om en ny og langsiktig samarbeidsavtale for TV 2s kanaler og innhold. Avtalen gir Telias TV-kunder enkel tilgang til nyheter og programmer fra TV 2, og inkluderer lineære kanaler, strømmetjenesten TV 2 Play og TV 2s sportstilbud.

– Vi jobber kontinuerlig med å styrke TV-tilbudet og er veldig glade for å kunne tilby strømmetjenesten TV 2 Play med masse spennende innhold til våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Samarbeidet med TV 2 innebærer at Telias kunder får tilgang til, og kan velge mellom, to ulike TV 2 Play-pakker. Med TV 2 Play Basis, som inneholder noe reklame, kan du være først ute med å se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer. Her får du et stort utvalg av filmer, serier og underholdning. Med TV 2 Play Film og Serier som er uten reklame, får du også tilgang til BritBox, som har den største samlingen av britisk underholdning på ett sted. Kundene kan via Telias valgmeny enkelt velge mellom TV 2 Play Basis uten å bruke TV-poeng og TV 2 Play Film og Serier til 20 TV-poeng.

– Telia-kundene får nå tilgang til flere serier, filmer og norske programmer enn det de har i dag. Med TV 2 Play kan seerne velge selv hva de vil se, og når de vil se det – om det er Hamilton, Sommerhytta eller Hjerteslag. For TV 2 er det helt avgjørende at det norske innholdet og journalistikken løftes frem og er lett tilgjengelig for seerne der de er. Vi er glade for å ta neste steg i samarbeidet med Telia, og det kommer seerne til gode, sier Sarah C. J. Willand, kommunikasjonsdirektør i TV 2.

– Vi har et veldig godt samarbeid med TV 2 og sammen jobber vi hele tiden med å sikre våre kunder det beste TV-innholdet, avslutter Kaalen.

Med TV fra Telia har du tilgang til over 100 strømmetjenester og TV-kanaler. I Valgmenyen kan du i tillegg velge blant annet strømmetjenester som Netflix, HBO Max, Viaplay og Paramount+. Videre har du enkel tilgang til TV-arkiv, opptak, og leie- og kjøpefilm. Med Telia Play-appen får du også en sømløs opplevelse uansett hvilken skjerm du bruker.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge