Gå videre til innhold
Telia Norge senker gebyr på papirfaktura

Pressemelding -

Telia Norge senker gebyr på papirfaktura

Telia har besluttet å senke gebyret på papirfaktura fra 79 til 6,47 kroner til sine kunder i privatmarkedet.

– Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder og etter dialog med Forbrukertilsynet har vi etter en helhetsvurdering besluttet å senke gebyret på papirfaktura til 6,47 kroner, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi håper dette blir godt mottatt i en krevende økonomisk tid for mange.

Endringen gjelder for Telias bredbånds-, mobil- og TV-kunder i privatmarkedet med virkning fra 1. februar 2024.

– Vi vil samtidig fortsette å oppfordre våre kunder til å velge elektronisk fakturaløsning. Det er enklere, kostnadsfritt og bedre for miljøet, avslutter Kaalen.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge