Gå videre til innhold
Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge (t.v.), sammen med Hallvard Bratberg, direktør for kommersiell utvikling i Usbl på Sørenga i Oslo, et viktig område for boligbyggelaget, hvor også Telia leverer flere TV- og bredbåndstjenester.
Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge (t.v.), sammen med Hallvard Bratberg, direktør for kommersiell utvikling i Usbl på Sørenga i Oslo, et viktig område for boligbyggelaget, hvor også Telia leverer flere TV- og bredbåndstjenester.

Pressemelding -

Telia og boligbyggelaget Usbl med nytt spennende samarbeid

Telia Norge inngår strategisk samarbeidsavtale med Usbl innen TV og bredbånd. Boligbyggelagets medlemmer og forvaltede boligselskaper får nå gunstige betingelser på Telias TV- og bredbåndstjenester og flere spennende produkter og tjenester er på vei.

– Vi er meget stolte over denne nye samarbeidsavtalen med Usbl, som er en viktig og bærekraftig samfunnsaktør, og som på lik linje med oss er opptatt av å hele tiden utfordre markedet. Vi leverer allerede TV og bredbånd til flere av Usbl sine sameier og borettslag, og ser nå frem til å kunne tilby våre markedsledende tjenester til enda flere i boligbyggelaget, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Fremover kan vi love at mange flere spennende produkter og tjenester fra Telia blir tilgjengelig, blant annet innen 5G, så det er bare å glede seg til en enda bedre hverdag på tvers av TV, bredbånd og mobil.

Den nye samarbeidsavtalen medfører også at Telia blir Usbls eksklusive leverandør av TV og bredbånd til boligbyggelagets nye boligprosjekter. 

– Avtalen betyr at våre medlemmer og forretningsførselskunder får en tydelig besparelse, samtidig som avtalen gir ytterligere merverdi gjennom fleksibilitet og kontinuerlig teknologisk utvikling. I tillegg er Telia en samarbeidspartner som deler Usbls ambisjoner rundt miljø og bærekraft. Vi føler oss trygge på at vi har valgt en solid og langsiktig samarbeidspartner, sier Hallvard Bratberg, direktør for kommersiell utvikling i Usbl.

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med over 110 000 medlemmer og de forvalter 1 700 borettslag og sameier over hele Østlandet. Boligbyggelaget har et stort fokus på å både bygge og forvalte boliger på en mest mulig bærekraftig måte.

Avtalen mellom Telia og Usbl trer i kraft 10. mars 2022.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge