Gå videre til innhold
Telia og Komplett Bedrift gjør det enklere for bedriftene med heldigital kundereise

Pressemelding -

Telia og Komplett Bedrift gjør det enklere for bedriftene med heldigital kundereise

Bedriftskunder kan nå kjøpe Telia-abonnement hos Komplett Bedrift. Med alt på ett sted er det enkelt for bedriftskunder å løse sine behov digitalt. 

– Digitaliseringen har skutt fart siden pandemien traff oss i mars, og mer enn noen gang benytter norske bedrifter seg av digitale løsninger for å jobbe. Denne digitale modenheten, kombinert med både begrenset tid til og ønske om å oppsøke fysiske butikker, gjør det å kjøpe bedriftsabonnement hos Komplett Bedrift svært aktuelt for mange norske bedrifter, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge.

Mange mindre bedrifter og enkeltmannsforetak har ikke ressurser til eller behov for en dedikert IT-avdeling, og ønsker å dekke alle sine behov for digitale løsninger nettopp digitalt. Komplett Bedrift selger IT- og elektronikkutstyr til private og offentlige virksomheter i Norge, og kundene har etterspurt muligheten til å kjøpe også mobilabonnement hos dem.

– Vi har både produktene og løsningene som er tilpasset den nye arbeidshverdagen, både når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Vi ser at abonnementene og tjenestene Telia tilbyr komplimenterer disse produktene på en veldig bra måte, sier Anders Odden, salgsdirektør i Komplett Bedrift. – Vårt mål er å gi norske bedrifter bedre flyt i IT-hverdagen. Ved å inngå dette samarbeidet med Telia gjør vi IT-hverdagen mye enklere og mer effektiv for tusenvis av bedriftskunder i Norge når de nå finner alt på ett sted. Komplett Bedrift og Telia kan nå tilby løsninger, priser og produkter som passer like bra til alle bedrifter, enten de har én medarbeider eller tusen ansatte. 

En digital lederrolle
Komplettbedrift.no blir dermed en «one stop shop» for bedrifter, hvor de finner det de trenger av utstyr sammen med abonnement. Hele salgsprosessen og logistikken i etterkant foregår digitalt, og service og support vil være like bra som den kundene kjenner fra Komplett Bedrift og Telia. Det er første gang en norsk teleoperatør tilbyr bedriftsabonnement i en nettbutikk på denne måten:

– Som Norges største utfordrer ønsker vi å fornye og forenkle tilbudet til bedrifter, og her tar vi en digital lederrolle. Med en heldigital kundereise kan bedriftene spare mye tid som de heller kan bruke på å jobbe og betjene sine kunder igjen. Vi er glade for samarbeidet med Komplett Bedrift og for mulighetene det gir spesielt små og mellomstore bedrifter, som det tross alt er flest av i Norge, sier Hillestad.

Telia vil i første omgang selge abonnementer hos Komplett Bedrift, men ser på mulighetene for å lansere flere tjenester og produkter sammen med Komplett Bedrift på deres plattform.


Om Komplett Bedrift
Komplett Bedrift er en B2B-forhandler som selger IT og elektronikk-utstyr til private og offentlige virksomheter i Norge. Komplett Bedrift eies av Komplett Services AS, som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med åttenettbutikker. Komplett Group har cirka 600 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2020 var 9,9 milliarder norske kroner.
www.komplettgroup.com
Kontaktperson Komplett Bedrift: salgsdirektør Anders Odden, anders.odden@komplettbedrift.no, Mobil: 98213109

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge