Gå videre til innhold
Telia og NENT Group enige om ny avtale

Pressemelding -

Telia og NENT Group enige om ny avtale

Partene er enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer norske Telia-kunder tilgang til alle NENT sine kanaler og strømmetjenester. Kanalene og strømmetjenestene vil være tilbake i Telias TV-pakker i løpet av ettermiddagen fredag 26. mars.

– Vi er glade for at vi igjen kan gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud. Jeg vil samtidig beklage situasjonen som har vært de siste ukene overfor våre kunder. Vi forstår frustrasjonen, men vi har nå funnet en god løsning for begge parter, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. – Avtalen sikrer valgfrihet, mangfold og muligheten til å se kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når kundene selv vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Våre kunder kan se frem til mye spennende fremover, enten det er fotball, langrenn, alpint eller masse annen vinteridrett, serier, programmer og filmer.

Den nye avtalen gir Telia-kundene Norges bredeste portefølje av NENT-innhold. Det betyr blant annet Champions League og Bundesliga samt verdenscupene i alpint, langrenn, skihopp, kombinert, snowboard, freestyle og freeski fra 2021/2022-sesongen i tillegg til VM på ski. Telias kunder vil også oppleve mer valgfrihet og fleksibilitet gjennom at mer av NENTs kvalitetsinnhold kan velges inn i Valgmenyen til Telia.

Begge partene er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale.

– Vi er glade for å kunne bekrefte at vi har blitt enige med Telia om en helt ny avtale som sikrer at kundene til Telia igjen får tilgang til våre kanaler. NENT Groups innhold har aldri vært bedre, og i tiden fremover kommer det enda mer å glede seg over. Til høsten starter skisesongen og vi er stolte over å kunne tilby FIS-rettigheter som langrenn, hopp, alpint og kombinert til Telia-kundene, sier kommersiell direktør i NENT Group, Kim Poder.

Avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History, V Sport+, V Sport, V Premium, V Film Family og V Sport Golf. I tillegg til strømmetjenestene Viaplay og Filmfavoritter. Dermed får Telias kunder muligheten til å se alt av sitt favorittinnhold fremover.

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med NENT. Telia og NENT har hatt et godt samarbeid i mange år, og sammen ligget langt fremme i å tilpasse tilbudet i tråd med kundebehov og seeratferd i det norske markedet. Vi ser nå frem til å videreutvikle dette ytterligere i tiden fremover, avslutter Vellan.

Telias kunder vil beholde 25 ekstra TV-poeng i april, få gratis tilgang til den nye storfilmen «Den Største Forbrytelsen» gjennom påsken samt at den nye strømmetjenesten Paramount+ vil være gratis i Telia Play hele april som tidligere annonsert.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 1 900 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge