Gå videre til innhold
Telia og Viaplay Group enige om ny og utvidet avtale

Pressemelding -

Telia og Viaplay Group enige om ny og utvidet avtale

Telia Norge og Viaplay Group har blitt enige om en ny og utvidet, langsiktig avtale som styrker samarbeidet og sikrer Telias kunder tilgang til strømmetjenesten Viaplay, TV3, TV3+, TV6, V sport-kanalene og V Film. Nå får også Telias kunder tilgang til Premier League.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en ny og langsiktig avtale med Viaplay, som sikrer kundene våre valgfrihet og det aller beste innholdet fra Viaplay-universet, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Kundene vil blant annet om kort tid få tilgang til Premier League hvor de kan følge Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard. Vi kan samtidig love at det kommer flere spennende nyheter til våre kunder etter hvert, så det er bare å glede seg.

Telias nærmere 500.000 TV-kunder vil videre få ny og bedre tilgang på V sport, en TV-pakke bestående av fire kanaler med alt det beste fra Formel 1, europeisk toppfotball, vintersport, motorsport og håndball.

Begge parter kan nå altså feire en ny avtale.

– Vi er veldig glade for å ha landet en ny avtale med Telia for en lengre periode, som gjør at kundene deres får tilgang til Viaplay Groups lineære kanaler, strømmetjeneste og ikke minst også Premier League, hvor vi sender alle 380 kamper hver sesong direkte på Viaplay og sportskanalene våre, forteller norgessjef i Viaplay Group, Kenneth Andresen.

– Den nye avtalen gir et løft for flere av Viaplay Group sine forretningsområder – Premier League, økt distribusjon på våre sportskanaler og fokus på Viaplays film- og serieprodukt.

Avtalen mellom Viaplay og Telia strekker seg over flere år, og gir Telia sine TV-kunder tilgang til alt av Viaplay sine kanaler og strømmetjenester. Det inkluderer et bredt utvalg av filmer, serier og sport, og ikke minst masse vintersport.

– Både på sport- og innholdsfronten er det utrolig mye moro fremover, og derfor er det ekstra gledelig at vi nå har landet en avtale som sikrer Telias kunder den beste underholdningen og sporten på norske skjermer, sier Andresen.

Viaplay Groups omfattende sportsrettigheter i Norge inkluderer Premier League, Bundesliga, engelsk FA Cup og Carabao Cup, EM- og VM-håndballmesterskap, UFC, VM i ishockey, European Tour golf, Formel 1, FIS-vintersportsrettigheter, UEFA Europa League og Conference League, og mye mer.

Viaplay Group er også en av de største tilbyderne i Norden av underholdningsserier, med kjente formater som Paradise Hotel, Luksusfellen, Camp kulinaris, Boligkjøp i blinde og dramainnhold som den populære krimserien Wisting og mye annet.

Emner


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge