Gå videre til innhold
Telia Symposium "5G forandrer alt" utsettes

Pressemelding -

Telia Symposium "5G forandrer alt" utsettes

Telia Symposium, som etter planen skulle avholdes 26. mars, er utsatt grunnet fare for spredning av koronavirus.

Telia har to ganger tidligere arrangert Telia Symposium i samarbeid med Abelia. Det er en unik og annerledes arena hvor kunder, partnere, politikere, næringsliv, akademia og gründere fra inn- og utland møtes for å dele innsikt og erfaringer. Årets tema er 5G, og arrangementet har så langt fått rundt 400 påmeldte.

– Vi har i lang tid jobbet med å få på plass et veldig spennende program for årets Telia Symposium, med svært interessante foredragsholdere fra inn- og utland, forteller Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge. – Den siste tidens utbredelse av koronaviruset påvirker imidlertid også oss. Vi tar et aktivt grep for å redusere smittefaren, og setter helse og trygghet for kunder, ansatte, samarbeidspartnere og alle deltakere foran vårt eget arrangement. Vi har derfor besluttet å utsette arrangementet.

Telia forsøker så langt det lar seg gjøre å beholde programmet slik det er i dag for sitt fremtidige arrangement. – Nøyaktig dato er for tidlig å sette, men vil komme tilbake til dette så fort vi kan, sier Vellan. – Vi beklager så mye til alle som har gledet seg, og sier tusen takk for interessen for Telia Symposium. Vi ser frem til å ønske velkommen på et senere tidspunkt.​

Emner


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale