Gå videre til innhold
Telia utfordrer bedriftsmarkedet: lanserer abonnement med ubegrenset data

Pressemelding -

Telia utfordrer bedriftsmarkedet: lanserer abonnement med ubegrenset data

Med ubegrenset data i abonnementet tilbyr Telia bedriftskundene større forutsigbarhet, mindre administrasjon og null begrensninger i mobilbruken for den ansatte. 5G er selvfølgelig inkludert.

– Vi befester vår posisjon som Norges største utfordrer, og med Telia Ubegrenset lanserer vi nå et abonnement med ubegrenset data på jobbtelefonen, forteller Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Vi ser at våre kunders jobbhverdag er i endring, med svært mange på hjemmekontor og en mer fleksibel jobbhverdag. Et kontor uten de vante rammene krever mobiltjenester uten begrensninger, og det behovet vil vi møte. Skal vi kunne jobbe fra toget, flyplassen, kafeer, ute på en benk, på hytta, i bilen eller hvor enn vi måtte befinne oss, trenger vi å kunne koble oss opp enkelt. Det er dessuten langt tryggere å jobbe gjennom mobilnettet enn det er å koble seg opp til åpne wifi-nettverk. Med Telia Ubegrenset får våre kunders ansatte full frihet, ubegrenset data og fri fart opp til 100 GB.

Med Telia Ubegrenset blir regningene for bedriften forutsigbare, da ansatte har fri data. Det betyr mindre oppfølging og administrasjon for mobilansvarlig, og de ansatte slipper å oppleve begrensninger i sin mobilbruk og trenger ikke tenke på databruken sin.

Telia Ubegrenset inkluderer også 5G: – Vi skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett innen 2023, og i løpet av neste år er ambisjonen at opptil halve befolkningen skal ha tilgang til 5G der de bor, sier Hillestad. – Telia Ubegrenset er et abonnement uten begrensninger, og da er det en selvfølge at det også inkluderer tilgang til den nyeste teknologien og alle mulighetene 5G gir.

5G-utbyggingen til Telia skjer område for område i hele landet, med fokus på byer og tettsteder. Telia har nå 5G i Trondheim, Oslo, Lillestrøm og Bergen.

Om Telia Ubegrenset:

  • Kr 499,- i måneden eks. mva.
  • Ubegrenset bruk av data
  • Ubegrenset fart opp til 100 GB
  • Fri tale og SMS
  • Surf, tekst og ring som hjemme når du er i EU/EØS og Sveits.
  • Full frihet. Fri bruk for de ansatte, fast pris for bedriften.
  • 5G inkludert

https://www.telia.no/bedrift/telia-ubegrenset/

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge