Gå videre til innhold
Telia X: Aldri tom for data, og samler du flere sparer du penger

Pressemelding -

Telia X: Aldri tom for data, og samler du flere sparer du penger

Telia X er abonnementet som aldri går tom for data. Telia bygger nå videre på suksessen ved at det blir mulig å samle flere med Telia X på samme regning og dermed spare penger.

– Siden lanseringen i januar har Telia X vært ett av våre aller meste solgte abonnement, og kundetilfredsheten for de som har valgt Telia X er på et skyhøyt nivå, forteller Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. – Kundene verdsetter virkelig å slippe å forholde seg til datamengden i abonnementet sitt, og dette til en fast månedspris. De er heller ikke nødt til å be om mer mobildata etter hvert som de stadig benytter mer, slik andre typer fri-abonnement ofte gjør.

Nå gjør Telia det mulig å samle flere Telia X-brukere på samme faktura og dermed få en enda lavere fast månedspris per bruker. For hvert Telia X abonnement du legger til på samme faktura, får du en lavere månedspris. Det betyr at det første Telia X abonnementet koster 579,-, og deretter koster hvert ekstra Telia X abonnement 399,- per måned.

– Dette er superrelevant for familier, uansett hvordan man velger å definere sin familie. Du har rett og slett ingen datakvote, så ikke noe mer mas om å kjøpe ekstra datapakker. Og ettersom «data-taksameteret» er borte, så endrer ikke prisen seg etter din bruk og gir ingen overraskelser på fakturaen. Bekymringsfrihet til hele familien, sier Lofthus.

Jo flere som samles på samme regning, jo mer sparer hver enkelt bruker, og prisfordelen vil fordeles likt på alle Telia X abonnementene.

– Bra ting skjer nå du samler flere, og når flere nå kan samles på samme faktura og dermed spare penger, tror vi det vil gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Lofthus.

Dette er Telia X:

  • Norges første fri-abonnement til denne prisen, gjort på denne måten – slik et fri-abonnement skal være
  • Telia X er ikke bare for de som vil bruke mye data; Telia X er for de som ønsker frihet, en trygg mobilhverdag og kontroll på kostnader
  • Etter 40GB er hastigheten på nedlasting maksimalt 3 mbit/s, som er mer enn godt nok til å strømme for eksempel HD-video
  • Rabatten når flere samles på én regning fordeles likt på tvers av alle Telia X abonnementene. Har du for eksempel fire personer med Telia X på samme faktura blir snittprisen per abonnement 444 kroner per måned. Det gir en total besparelse på 540 kroner i måneden, eller 6.480 kroner i løpet av et helt år
  • Fri Bruk gjelder også Norden og Baltikum
  • Utenfor Norden og Baltikum har alle kunder inntil 22GB mobildata inkludert (dette er i tillegg til de opprinnelige gigabyte med mobildata som inngår i Telia X)

Eksempel per måned:

Antall Telia X abo Pris ekstra abo Totalpris Snittpris pr abo (som står på fakturaen) Total besparelse pr mnd
1 579 579 579 -
2 399 978 489 180
3 399 1377 459 360
4 399 1776 444 540

Emner

Kategorier


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge