Gå videre til innhold
Telia X-kunder får nå tilgang på strømmetjenesten HBO Max

Pressemelding -

Telia X-kunder får nå tilgang på strømmetjenesten HBO Max

HBO Max er lansert i Norge, og Telia tilbyr nå kunder med mobilabonnementene Telia X Rask eller Max muligheten til å legge til den splitter nye strømmetjenesten uten ekstra kostnad i sine ubegrenset data-abonnement.

– Vi jobber utrettelig med å utfordre markedet og styrke kundeopplevelsen i Telia, og håper at våre Telia X-kunder får stor glede av HBO Max og alt det spennende innholdet som finnes på den nye strømmetjenesten, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Våre ubegrenset data-abonnement Telia X Rask eller Max gir en helt uovertruffen strømmeopplevelse på mobilen, enten du bruker 4G eller har tilgang til vårt raskt voksende 5G-nett.

Kunder med Telia X Rask og Telia X Max får i perioden 26. oktober til 21. november 2021 muligheten til å legge til HBO Max i sine mobilabonnement uten ekstra kostnad i henholdsvis 6 og 12 måneder. Telia X Rask kommer med ubegrenset data og fart på 150 Mbit/s opptil 100 GB, mens Telia X Max kommer med ubegrenset data og fart på 1 000 Mbit/s opptil 100 GB.

– HBO Max er ett av mange eksempler på attraktive tilleggstjenester som det vil komme flere av på de nye Telia X-abonnementene. Fra tidligere har kundene trygghetsforsikringene ID-forsikring, Nettslett og Appkjøp-forsikring inkludert, i tillegg til 5G, sier Kaalen.

HBO Max er en helt ny strømmetjeneste med det beste innholdet fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC og Cartoon Network. På strømmetjenesten finner du et stort utvalg av verdenskjente filmer og serier for hele familien, som for eksempel Harry Potter-filmene, Sopranos, Ringenes Herre, Dunkirk, Supermann, Gossip Girl, A Clockwork Orange og barneklassikere som Tom og Jerry. HBO Max ble lansert i Norge 26. oktober 2021. 

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge