Gå videre til innhold
Etter 17 år i Telia Norge takker dekningssjef Tommy Skogheim Johansen nå for seg.
Etter 17 år i Telia Norge takker dekningssjef Tommy Skogheim Johansen nå for seg.

Pressemelding -

​Telias dekningssjef går over i ny jobb

I løpet av de siste årene har Telia Norge investert milliardbeløp for å bygge Norges beste 4G-nett. Den personen som oftest er blitt sett og hørt offentlig i forbindelse med utbyggingen er dekningssjef Tommy Skogheim Johansen. Nå, etter 17 år i selskapet, takker han for seg og begynner i ny jobb.

– Jeg har hatt verdens beste jobb og Norges beste arbeidsplass, og det er med vemod jeg nå forlater Telia. Jeg har vært i selskapet siden 2000, og jeg vært på reisefot over hele landet i veldig mange år. Etter en fantastisk periode med en enorm dekningsutbygging har vi sørget for Norges beste 4G-nett til våre kunder. Men det er en tid for alt, og nå vil jeg jobbe nærmere hjem og familie i Klæbu, sier den avtroppende dekningssjefen.

Lært opp Norge om mobilnett
Telia har de siste årene gjennomført en massiv dekningsutbygging, hvor selskapet på rekordtid har sørget for 4G-mobildekning til over 98 prosent av befolkningen. Alle Telias tusenvis av basestasjoner over hele landet er modernisert og hundrevis av helt nye stasjoner er bygget hvert eneste år.

– Det er aldri noe gøy når dyktige medarbeidere forlater oss, men jeg forstår Tommy godt. Han har på sett og vis vært en institusjon i vår virksomhet, og jeg skulle gjerne ha beholdt ham i mange flere år, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge. – Alle i Telia Norge kjenner Tommy, og mange mennesker rundt omkring i Norge har hatt gleden av å møte ham. Tommy har på en forbilledlig måte lært opp både kollegaer og hele Norge om mobilnett, frekvenser, teknologi og dekning i mange år, og han har gjort det på en innsiktsfull og faktabasert måte. Jeg ønsker ham lykke til på hans neste karrierereise og er sikker på at han fortsatt vil være en av Telias beste ambassadører også fremover.

Stolt over innsatsen
Telia vant Norges største og viktigste dekningstest i både 2016 og 2017 i regi av Tek.no, og selskapet har også satt verdensrekord for raskeste 4G-nett og lanserte verdens første pilot på Narrowband IoT (NB-IoT) innenfor Smart Landbruk det siste året.

– Det er dette som gjør det så gøy å jobbe i Telia Norge; ikke bare jobber jeg med de beste kollegaene, jeg jobber også med utrolig spennende og fremtidsrettet teknologi som påvirker både folk og samfunn til det bedre. Jobben vi har gjort gjennom de siste årene har vært helt fantastisk, og jeg er imponert og stolt over hva vi har fått til. Selv om det ofte er jeg som har frontet Telias dekningsutbygging, både på godt og vondt gjennom årene, så er dette en bragd som absolutt hele organisasjonen har stått bak og må få æren for, sier Skogheim Johansen.

Tommy Skogheim Johansen forlater ikke telekombransjen, men vil fra september gå over i ny jobb hos Rejlers Norge som regionsansvarlig for Telecom Nord, hvor han blant annet skal lede arbeidet med drift og vedlikehold av mobilnett og kringkastingsnett.

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale