Gå videre til innhold
Telias tips til kladdefri nettpåske

Pressemelding -

Telias tips til kladdefri nettpåske

Med oppgradert nett mange steder og 5G i de største byene, har Telia lagt forholdene til rette for kladdefri surfing i påsken. Kundene forventer å kunne bruke nettet akkurat som hjemme, med strømming av underholdning og filmer, tilgang til nyheter og sosiale medier og alt som følger med et tilkoblet liv. Telia gir med noen tips på veien til en harmonisk påskeferie for hele familien.

– Vi holder for tiden på med en storstilt oppgradering og modernisering av vårt mobilnett, og mange vintersportssteder har fått ny dekning og bedret kapasitet. Det betyr en bedre surfeopplevelse for våre kunder, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Vi forventer et godt nett også når vi er på hytta eller på andre måter tar en pause fra hverdagen, og vi vil kunne strømme vår favorittserie, dele bilder i sosiale medier, sjekke nyheter og lytte til podcast, nesten uansett hvor vi befinner oss.

Et raskt og velfungerende nett på hytta er nå like viktig som Kvikk Lunsj, påskekrim, timer i solveggen og jakt på påskeegg. Når hele familien skal logge seg på, gjelder det å optimalisere mulighetene for at alle får en god opplevelse.

– For en kladdefri påske med god glid har vi samlet noen tips som forhåpentligvis kan bidra til god stemning, uansett om det blir bypåske, fjellpåske, sjøpåske, hjemmepåske eller bortepåske, sier Kaalen.

Telias tips for en kladdefri påske:

 1. Bli enige om en serie alle i familien vil se
  Telia Play har Norges største utvalg av filmer og serier. Her har vi samlet innholdet fra de største strømmetjenestene og alle TV-kanalene du kjenner til, og mange flere, på én og samme plattform.
 2. Ta med barna på tur i nærområdet
  Turbingo er fin motivasjon til å få barn med på tur, og for å gjøre turen mer spennende. DNT har laget et bingobrett som passer ypperlig for en tur i nærområdet. Eller kanskje tiden er inne for å oppdage upløyd terreng? Appen DNT SjekkUt fra den norske turistforeningen har samlet en rekke fine turer i hele Norge. Alternativt kan dere gå på Pokemon Go-jakt i byen!
 3. Ta med deg en batteridrevet ruter
  Med en 4G-ruter kan du strømme serier, jobbe, game og laste opp turbilder — uansett hvor du er. Dessuten blir hele familiens dataforbruk samlet på ett sted. Med batteridrevet ruter kan du enkelt ta med deg wifi-nettverket ditt overalt, både på vei til og fra hytta, og ut i båten. En annen fordel med 4G-ruter er at den kan gi sterkere signaler enn smarttelefonen din.
 4. Plasser trådløst utstyr mest mulig optimalt
  Plasseringen av det trådløse utstyret har stor påvirkning på hvor god dekning du får i nettet ditt. Tenk derfor gjennom hvor du er mest avhengig av et sterkt nett og plasser det trådløse utstyret deretter. Plasser utstyret så høyt og fritt som mulig – vegger og gulv, spesielt betong og mur, blokkerer typisk signalet.
 5. Forsøk en omstart av modemet ditt
  Har du ikke internett i det hele tatt? Gi ruteren en omstart ved å trekke ut strømkabelen. Vent i minimum to minutter, og sett strømkabelen tilbake. Sjekk samtidig at alle kabler sitter godt.
 6. Last ned innhold på forhånd
  Ikke nett på hytta? Med Telia Plays offline-funksjon kan du laste ned opptak og annet innhold før du reiser hjemmefra. Slik har du tilgang til akkurat den underholdningen du vil, også om hytta di befinner seg på en øde holme i havgapet eller langt inne i fjellheimen, hvor det ikke er internettilgang. Offline-funksjonen er også mange familiers trofaste kompanjong i baksetet på vei til hytta – og gjør at du kan bli underholdt uten å bruke mobildata.

Liste over steder med oppgradert dekning denne vinteren:

• Hemsedal
• Hafjell
• Hovden
• Trysil
• Geilo
• Beitostølen
• Sjusjøen
• Voss
• Rauland
• Sirdal

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge