Gå videre til innhold
Telias topp 10 april: Huawei til topps

Pressemelding -

Telias topp 10 april: Huawei til topps

Huaweis P30 Pro går rett til topps på Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i april. Med strålende kritikker og verdensledende kamerafunksjonalitet og teknologi har nordmenn latt seg begeistre.

Huaweis nye P30 Pro ble lansert sent i mars og hadde dermed for kort salgstid til å herje på listen for mars. I april gikk den imidlertid helt til topps på listen over de ti mest solgte smarttelefonene:

– Huawei P30 Pro har fått strålende kritikker, og særlig kamerafunksjonaliteten er blitt trukket frem som verdensledende, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat, i en kommentar til listen. – Kundene våre har tydelig fått med seg dette, samt at den selvsagt også er stappfull av annen ny teknologi som fingerleser på skjermen og forbedret batteriteknologi som gir lenger driftstid.

Utover dette er det ingen store overraskelser på listen. Apple og Samsung dominerer fortsatt med sine modeller og har ni av ti plasser på listen.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Huawei P30 Pro (ny)
  2. Apple iPhone XS Max (2)
  3. Apple iPhone XS (4)
  4. Apple iPhone XR (5)
  5. Samsung Galaxy S10+ (1)
  6. Apple iPhone 8 (9)
  7. Apple iPhone 6s (10)
  8. Apple iPhone 8 Plus (tilbake på listen)
  9. Samsung Galaxy A7 (ny)
  10. Apple iPhone 7 (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 2 200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største telekomselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter