Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telias topp 10 april: iPhone 11 tilbake i toppen

Pressemelding   •   mai 07, 2020 07:00 CEST

Apples tre iPhone 11-modeller er tilbake på topp i april, der nyheten iPhone SE 2020 går rett inn på fjerdeplass.

– April-listen over de mest solgte telefonene i våre salgskanaler er preget av Apple, som også hadde lansering av sin nyhet iPhone SE 2020, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat i en kommentar til listen. – Den har fått gode omtaler og går rett inn på fjerdeplassen.

Selv om salget i april delvis er preget av koronasituasjonen, ser etterspørselen etter mobiltelefoner ut til å vedvare. – Særlig nyheter har fremdeles forbrukernes interesse, sier Lofthus. – Samsung har tre telefoner på listen, ikke overraskende er det med sine nye S20 modeller som også er 5G-klare.

Topp 10 april – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 (2)

2. Apple iPhone 11 Pro (4)

3. Apple iPhone 11 Pro Max (3)

4. Apple iPhone SE 2020 (ny)

5. Apple iPhone 7 (7)

6. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (1)

7. Samsung Galaxy S20 5G (6)

8. Apple iPhone 8 (8)

9. Samsung Galaxy S20+ 5G (5)

10. Apple iPhone XR (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });