Gå videre til innhold
​Telias topp 10 desember – og for hele 2019

Pressemelding -

​Telias topp 10 desember – og for hele 2019

Apple og Samsung dominerer Telias topp 10-liste for desember måned, med tre Apple iPhone 11-modeller helt i toppen. Samsungs S10+ er likevel modellen som solgte mest gjennom hele 2019.

– Apple og Samsung preger ikke overraskende listen over de mest solgte modellene i desember, og gjør det alene, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat, i en kommentar til listen. – Både Apple og Samsung har fått drahjelp av Telias julekampanje, og i tillegg har Apple vind i seilene etter lanseringen av iPhone 11 tidligere i høst.

Apple har hele syv modeller på listen, og det er de nyeste og dyreste modellene som ligger helt i toppen.– Vi har gunstige finansieringsløsninger for kjøp av telefoner, og vi ser at kundene ønsker topp utstyrte modeller der de får fullt utbytte av de tjenestene de benytter seg av i vårt nett, som strømming av sin favorittserie, lytting til musikk, eller et førsteklasses kamera. Kundene bruker mye data, og da er en god mobil viktig for mange.

Topp 10 desember – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 Pro Max (2)

2. Apple iPhone 11 Pro (3)

3. Apple iPhone 11 (1)

4. Samsung Galaxy S10+ (6)

5. Apple iPhone 8 (4)

6. Apple iPhone 7 (tilbake på listen)

7. Samsung Galaxy S10 (7)

8. Apple iPhone XR (5)

9. Apple iPhone 8 Plus (tilbake på listen)

10. Samsung Galaxy A20e (10)

På Telias toppselgerliste for hele 2019 ligger Samsung S10+ på topp. Den ble lansert i februar 2019 og er modellen som har solgt mest gjennom hele året. Men den er en ensom svale på toppen fra Samsung, for de neste syv plassene er det Apple som tar.
– Majoriteten av telefonene, nesten 70 prosent, ble solgt med Svitsj, forteller Lofthus. – VI ser også at desember måned 2019 er den måneden med flest solgte telefoner i Telia – tett fulgt av november. Ellers er wearables-kategorien (klokker og treningsbånd) den kategorien som øker mest. Wearables-kategorien mer enn doblet seg i 2019 sammenlignet med 2018.

Topp 10 2019

1. Samsung Galaxy S10+

2. Apple iPhone 11 Pro Max

3. Apple iPhone XS Max

4. Apple iPhone XR

5. Apple iPhone XS

6. Apple iPhone 11 Pro

7. Apple iPhone 11

8. Apple iPhone 8

9. Samsung Galaxy S10

10. Apple iPhone 8 Plus

Listene er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter