Gå videre til innhold
Telias topp 10 februar: Apples iPhone 12-modeller rikker seg ikke

Pressemelding -

Telias topp 10 februar: Apples iPhone 12-modeller rikker seg ikke

For fjerde måned på rad opprettholder Apple salgstoppen med sine flaggskip iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12. Det viser Telias ferske liste over de mest solgte mobiltelefonene i februar.

– Det ser ut til at det er mye som skal til for å dytte Apples iPhone 12-modeller ned fra pallen, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Flaggskipmodellene holder seg på pallen for fjerde måned på rad, mens Samsungs januar-lansering Galaxy S21 nå har alle tre modeller på listen. Det er dessuten interessant å se at åtte av ti telefoner på listen støtter 5G.

Samsung har også sin rimeligere Galaxy S20 FE på listen, mens Apple er eneste med 4G-modeller på topp 10 (iPhone 11 og iPhone SE).

Telias utrulling av 5G fortsetter for fullt, og selskapet skal dekke halve befolkningen med 5G i år. Telia vil være først i Norge med landsdekkende nett innen 2023.

Telias topp 10 februar – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone 12 Pro Max (1)
  2. Apple iPhone 12 Pro (2)
  3. Apple iPhone 12 (3)
  4. Apple iPhone 11 (8)
  5. Samsung Galaxy S21 Ultra (4)
  6. Apple iPhone SE (2nd Gen 2020) (5)
  7. Apple iPhone 12 mini (6)
  8. Samsung Galaxy S21 (9)
  9. Samsung Galaxy S21+ (ny)
  10. Samsung Galaxy S20 FE (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 53 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

Emner

Kategorier


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Informasjonssjef +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge