Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

Telias topp 10 juni: Apple og Samsung dominerer med iPhone 11 på topp

Pressemelding   •   jul 01, 2020 12:10 CEST

Apple og Samsung eier hele listen over de mest solgte smarttelefonene i Telias salgskanaler i juni.

– Bortsett fra at Apples nylansering fra april, iPhone SE 2020, faller noen plasser og iPhone 7 faller på bekostning av et økt Samsung-salg i juni, er det de samme modellene på junis topp 10-liste som i mai, kun med noen justeringer, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat i en kommentar til listen. – Alle de øverste syv plasseringene, bortsett fra Apple SE, er high-end-telefoner med høy kvalitet, og det betyr at markedet fortsatt vil ha telefoner med gode kamera, bra skjermer og et utvalg av egenskaper. Kombinert med våre finansieringsalternativer blir de dyreste modellene dessuten overkommelige for de fleste.

Topp 10 juni – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 11 (1)

2. Apple iPhone 11 Pro (4)

3. Apple iPhone 11 Pro Max (3)

4. Apple iPhone SE 2020 (2)

5. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (6)

6. Samsung Galaxy S20 5G (7)

7. Samsung Galaxy S20+ 5G (10)

8. Samsung Galaxy A51 (8)

9. Apple iPhone 7 (5)

10. Samsung Galaxy A20e (9)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret.

--

Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });