Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Telias topp 10 november: Apple iPhone X rett til topps

Pressemelding   •   des 07, 2017 15:06 CET

Apples iPhone X gikk rett til topps på Telias topp ti-liste for november.

Listen over de mest solgte smarttelefonene i Telias kanaler er klar, og viser at Apple iPhone X går rett inn på førsteplass.

– Det var ikke uventet, men at den skulle innta førsteplassen etter kun fire uker i salg var noe overraskende, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat. – Det er for øvrig stort etterslep her, og vi forventer å måtte håndtere det i tiden fremover.

Apple iPhone 7 holder stand som nummer to på listen, som ellers bærer preg av telefoner fra Samsung og Apple. – Det ser ut til at skjermstørrelse fremdeles betyr mye for kundene, for halvparten av telefonene på listen er såkalt Plus-telefoner med stor skjerm. Snittprisen øker dessuten noe fra forrige måned og tilskrives salgssuksessen iPhone X som er en dyr telefon og den dyreste vi noensinne har solgt, utdyper Lind.

Topp 10 november – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone X (ny)

2. Apple iPhone 7 (3)

3. Apple iPhone 8 (2)

4. Apple iPhone 8 Plus (1)

5. Samsung Galaxy S8 (4)

6. Apple iPhone 7 Plus (9)

7. Samsung Galaxy S7 (6)

8. Samsung Galaxy Note 8 (8

9. Samsung Galaxy S8+ (7

10. Apple iPhone 6s (5)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });