Gå videre til innhold
Telias topp 10 oktober: Apples nyheter fortsatt på topp

Pressemelding -

Telias topp 10 oktober: Apples nyheter fortsatt på topp

Apple beholder to av sine nyheter helt i toppen på listen over de mest solgte smarttelefonene i oktober, mens Huawei gjør det godt med nyheten Mate 20 Pro som er inne etter kun en liten uke i salg.

– Huawei gjør det godt og har nå to modeller på listen etter at nyheten Mate 20 Pro inntar niendeplassen. Det skjer etter kun en knapp uke i salg og drøye to uker med forhåndssalg, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat i en kommentar til listen.

Ikke overraskende beholder Apple pallplasseringene med sine to nyheter og slageren iPhone 8. iPhone XR kom til markedet for sent og i få for små volum til at den kommer på listen for oktober, men det blir interessant å se om den klarer å komme inn på listen for november. Apple er uansett godt representert med hele seks modeller på listen.

Topp 10-listen er ellers preget av telefoner til høye priser og med avanserte kameraer:

– Vi ser at gode kameraer er en svært viktig faktor for mange som kjøper mobil nå, og den seneste tiden har det virkelig skjedd store ting her fra alle mobilprodusentene, sier Lofthus. – Prismessig er vi på et annet nivå enn hva vi var for noen år siden, men samtidig fyller mobilen flere funksjoner. Når den i praksis kan erstatte speilreflekskameraet ditt, og til og med en laptop i mange situasjoner, så er kanskje ikke prisen så avskrekkende.

Topp 10 oktober – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone XS Max (1)
  2. Apple iPhone XS (2)
  3. Apple iPhone 8 (5)
  4. Huawei P20 Pro (4)
  5. Samsung Galaxy S9 (7)
  6. Apple iPhone 8 Plus (6)
  7. Samsung Galaxy S9+ (8)
  8. Apple iPhone X (3)
  9. Huawei Mate 20 Pro (ny)
  10. Apple iPhone 7 (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter