Gå videre til innhold
Telias topp 10 september: Knallstart på salget for Apples nye modeller

Pressemelding -

Telias topp 10 september: Knallstart på salget for Apples nye modeller

Apples nye modeller XS og XS Max går rett inn på pallen på Telias toppselgerliste for september, selv om de kun har vært i salg halve måneden. Det befester Apples posisjon i det norske markedet for smarttelefoner.

– Apples nyheter ble lansert så sent som i midten av september, men de har likevel gått rett inn på første- og andreplass på listen over de mest solgte smarttelefonene hos Telia sist måned, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat i en kommentar til listen. – Det sier mye om populariteten Apple fremdeles har i markedet, til tross for at produktene blir lansert til den høyeste prisen vi noen gang har sett.

Også øvrige iPhone-modeller klarer seg bra gjennom måneden, og Apple har i september seks modeller på listen.

– En annen plassering verdt å merke seg er P20 Pro fra Huawei på en fjerdeplass, sier Lofthus. – Det er interessant at modellen klarer seg så bra i konkurranse med etablerte aktører som Apple og Samsung.

Topp 10 september – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone XS Max (ny)

2. Apple iPhone XS (ny)

3. Apple iPhone X (1)

4. Huawei P20 Pro (5)

5. Apple iPhone 8 (3)

6. Apple iPhone 8 Plus (4)

7. Samsung Galaxy S9 (6)

8. Samsung Galaxy S9+ (2)

9. Samsung Galaxy Note 9 (8)

10. Apple iPhone 7 (7)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter