Gå videre til innhold
Telias topp 10 august: Apples iPhone X på topp for tiende måned på rad

Pressemelding -

Telias topp 10 august: Apples iPhone X på topp for tiende måned på rad

Nyheten Samsung Galaxy Note 9 har entret Telias topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i august. Apples iPhone X ruver fortsatt helt øverst, slik den har gjort siden lanseringen i november i fjor.

– Nyheten Samsung Galaxy Note 9 ble lansert i august, men den hadde salgsstart for sent i måneden til å hevde seg helt i toppen. Vi forventer dog at den etablerer seg blant topp 10-modellene fremover, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat, i en kommentar til listen.

Utover dette få endringer i toppen, der Samsung og Apple har fire produkter hver, mens Huawei P20 Pro fortsetter sin reise på listen. OnePlus 6 hevder seg også bra og fortsetter å selge nok til å klare en plass blant topp 10.

– Felles for alle modellene er at prisene er relativt høye og telefonene er avanserte, sier Lofthus. – Nordmenn er sultne på toppmodellene, og det gjenspeiler seg i snittprisene som ligger på 8000 kroner. Samtidig ser vi at syv av ti velger å kjøpe med Svitsj, og da er det mange som kan bytte telefon kostnadsfritt når en ny toppmodell er på trappene.


Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Samsung Galaxy S9+ (5)
  3. Apple iPhone 8 (2)
  4. Apple iPhone 8 Plus (3)
  5. Huawei P20 Pro (4)
  6. Samsung Galaxy S9 (6)
  7. Apple iPhone 7 (7)
  8. Samsung Galaxy Note 9 (ny)
  9. OnePlus 6 (8)
  10. Samsung Galaxy S8 (9)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter