Gå videre til innhold
Telias topp 10 juli: Apple troner fortsatt øverst

Pressemelding -

Telias topp 10 juli: Apple troner fortsatt øverst

Det er fortsatt Apple og Samsung som selger best i det norske markedet for smarttelefoner, men også Huawei og OnePlus har populære modeller og holder stand på topp ti-listen over de mest solgte telefonene i Telias salgskanaler i juli.

– Det er ikke de store endringene fra juni, og Apple og Samsung dominerer fortsatt listen med åtte av ti toppselgere til sammen, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat i en kommentar til listen. – Men vi ser at Huawei har etablert seg som en aktør å regne med, og de har lykkes godt med sin P20 Pro-modell. OnePlus 6-modellen gjør det dessuten fremdeles veldig bra.

Topp 10 juli – forrige måneds plassering i parentes:

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Apple iPhone 8 (3)
  3. Apple iPhone 8 Plus (2)
  4. Huawei P20 Pro (6)
  5. Samsung Galaxy S9+ (5)
  6. Samsung Galaxy S9 (4)
  7. Apple iPhone 7 (7)
  8. OnePlus 6 (8)
  9. Samsung Galaxy S8 (9)
  10. Apple iPhone 6s (tilbake)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter