Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​​​Telias topp 10 juni: alle gode ting er tre for Apple

Pressemelding   •   jul 03, 2018 09:54 CEST

Apples toppmodeller inntar på nytt de tre øverste plassene på Telias topp 10-liste over de mest solgte smarttelefonene i juni.

– Det er ikke de helt store endringene på denne månedens liste, men vi ser at Huawei P20 Pro har stabilisert seg på topp 10-listen på sjetteplass, mens forrige måneds rakett, OnePlus 6, holder stand etter lanseringen i mai, sier Håkon Lofthus, leder for Telia privat i en kommentar til listen. – Ellers domineres listen av de to store, Apple og Samsung.

Topp 10 juni – forrige måneds plassering i parentes

  1. Apple iPhone X (1)
  2. Apple iPhone 8 Plus (4)
  3. Apple iPhone 8 (3)
  4. Samsung Galaxy S9 (6)
  5. Samsung Galaxy S9+ (5)
  6. Huawei P20 Pro (2)
  7. Apple iPhone 7 (8)
  8. OnePlus 6 (7)
  9. Samsung Galaxy S8 (9)
  10. Apple iPhone SE (tilbake)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });