Gå videre til innhold
​Telias topp 10 mai: Nyheten OnePlus 6 rett inn etter en uke

Pressemelding -

​Telias topp 10 mai: Nyheten OnePlus 6 rett inn etter en uke

På Telias toppselgerliste for mai fyker nykommeren OnePlus 6 rett inn på en sjuende plass, og det etter kun en drøy uke i butikk. Apple iPhone X beholder førsteplassen, fulgt av Huaweis flaggskip P20 Pro.

– Da vi lanserte OnePlus 6 eksklusivt i Telia-butikken vår på Byporten i Oslo forrige uke ble vi nesten tatt litt på senga med over 200 kunder som sto i kø da vi åpnet, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. – Samtidig er jo dette en knallgod mobil til en veldig god pris, så her har vi og OnePlus truffet godt i et veldig tøft marked – noe topplista vår absolutt bekrefter. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med OnePlus i det norske markedet, og se fortsettelsen i salgsutviklingen til OnePlus 6 fremover.

Huawei P20 Pro fortsetter å gjøre det godt i Telias salgskanaler, og i april kom nyheten inn som nummer fire på listen. Allerede nå i mai er den Norges nest mest solgte smarttelefon, kun slått av iPhone X:

– Dette er ikke overraskende etter den gode mottakelsen produktet fikk i markedet ved lansering, men det er interessant at den lander så høyt oppe på listen. Huawei styrker sin posisjon som en aktør å regne med også fremover, sier Lofthus.

Listen for øvrig preges av modeller fra Apple og Samsung, som holder stand som de mest solgte merkene i Telia.

Topp 10 mai – forrige måneds plassering i parentes

1. Apple iPhone X (1)

2. Huawei P20 Pro 128GB (4)

3. Apple iPhone 8 (5)

4. Apple iPhone 8 Plus (3)

5. Samsung Galaxy S9+ (2)

6. Samsung Galaxy S9 (6)

7. OnePlus 6 (ny)

8. Apple iPhone 7 (7)

9. Samsung Galaxy S8 (8)

10. Samsung Galaxy S7 (ny)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 65 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420

Relatert materiale

Relaterte nyheter