Gå videre til innhold
Telia først ut med OnePlus 6 i Norge

Pressemelding -

Telia først ut med OnePlus 6 i Norge

Kombinasjonen avansert teknologi og god pris har gitt mobiltilbyderen OnePlus en entusiastisk tilhengerskare over hele verden. I Norden er Telia alene om å tilby deres nye flaggskip OnePlus 6, som i dag ble lansert foran en kø av oppmøtte fans under et forhåndssalg hos Telia-Byporten.

Da teamet bak OnePlus lanserte sin første telefon OnePlus One i 2014 var det kun mulig å kjøpe telefonen hvis man mottok en eksklusiv invitasjon. Avdukingen av den mystiske nyvinningen ble omtalt av ”hele internettet”, og leverte definitivt opp til forventningene.

Siden har selskapet med et mantra lydende ”Never Settle” skapt et høyt forventningsnivå knyttet til sine lanseringer samt en entusiastisk tilhengerskare. I Norge er Telia og OneCall nå alene om å tilby deres nye flaggskip, OnePlus 6.

- Med mål om å tilby den beste smarttelefonen i markedet, og det til en høyst overkommelig pris, er det liten tvil om at OnePlus-teamet er ambisiøst og lager produkter som lyder som musikk i våre ører. Årets flaggskip er definitivt i henhold til deres ambisjoner, og vi er stolte over å være alene om å kunne tilby OnePlus 6 til våre kunder, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat.

Enkelt å ta i bruk, for eksempel med Svitsj

- OnePlus 6 er en skikkelig kraftig mobil med et stilrent design som passer perfekt til våre brukere som ofte er tidlig ute med ny teknologi, sier Telia-sjefen.

Mobilen lanseres i tre ulike farger med enten 64, 128 eller 256 GB lagring. Telefonen er bygget i aluminium, men har en glassflate både foran og bak. Skjermen er på hele 6.28 tommer og telefonen kommer med to kameraer på baksiden med henholdsvis 16 og 20 megapiksler.

- Vi har helt siden OnePlus lanserte sin første telefon i 2014 fått forespørsler fra flere av våre kunder om hvorvidt vi kommer til å starte salg av deres mobiler, og i dag kan vi endelig følge opp på ønsket til våre kunder. Og for de som ikke allerede er ivrige OnePlus-tilhengere, vil jeg oppfordre dem til å gi den en sjans – for det er meget enkelt nå som våre kunder kan ta i bruk ordninger som Svitsj, sier Lofthus og legger til:

- Og dette er det stadig flere kunder som gjør, og faktisk så mange at vi har måtte oppjustere våre salgsmål. Folk bytter faktisk telefonen ut sjeldnere nå enn tidligere, men ordninger som Svitsj har sørget for at andelen som skifter ut til det nyeste øker – og dette er definitivt det nyeste!

- Vi har en perfekt partner i Telia

OnePlus har lansert flaggskipet i samarbeid med Telia i hele Norden, til stor interesse og suksess. I både Oslo, Stockholm, København og Helsinki har folk stått i kø for å delta på forhåndssalget. Dette gjør OnePlus trygge på at de har valgt riktig partner for lanseringsjobben:

- Telia er Nordens største mobiloperatør og et selskap som har til mål å utfordre, men på kundenes premisser. Ved å omfavne vårt nye flaggskip på denne måten og sørge for at vi lanserer det på storslagne vis, har jeg blitt sikker i min sak på at vi har funnet den perfekte partner i Telia, sier Stefan Bonnevier, Nordisk pressesjef i OnePlus.

*Salg av OnePlus 6 i øvrige Telia-kanaler starter onsdag 23. mai.


Lær mer om telefonen:


Produktspesifikasjoner:

Skjerm: 6.2 tommer, 2280 x 1080, Optisk Amoled-skjerm

CPU: Snapdragon 845

RAM: 6/8 GB

Lagring: 64/128/256GB

Kamera:
- Bak: Hovedkamera 16 megapixel Sony sensor f/1.7; sekundærkamera har 20 megapixel. Har portrettmodus

- Foran: 16 megapixel sensor med portrettmodus

Batteri: 3300mAH, USB-C, Dash lader

Operativsystem: Android Oreo 8.1

Annet: Dual-SIM, 1.2 Gbps nedlasting

Les mer: https://telia.no/magasinet/oneplus-6

Vedlagte bilder:
Bilde 1: Flere hadde møtt opp tidlig for å sikre seg OnePlus 6 under forhåndssalget på Byporten i Oslo. 

Bilde 2: Pak San Li (33) fra Oslo var den første kunden som stilte seg i kø under forhåndssalget i Oslo. Allerede klokken 06.00 var han på plass - og ble med det den første kunden i Norge som sikret seg flaggskipet OnePlus 6. Ved hans side står Telia-medarbeider Emil Ulvestad.

Emner


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1400 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressekontakt Pressetelefon til bruk for journalister +47 465 00 000

Relatert innhold

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge