Gå videre til innhold
​Telias topp 10 telefonsalg august: samme traverne topper listen

Pressemelding -

​Telias topp 10 telefonsalg august: samme traverne topper listen

Apple og Samsung beholder sine plasser på Telias oversikt over de 10 mest solgte smarttelfonene i august, og med en ny toppmodell fra Samsung rett rundt hjørnet er det duket for fortsatt dominans for de to store.

De fire første plassene er uendret fra juli-listen, og ellers er det de samme modellene som kun har byttet litt plasser internt på toppselgerlisten for august. Ove-Mathias Lind, leder for Telia privat, tror dette kan endre seg i inneværende måned:

– Vi har store forventninger til den nye Samsung Note 8, og den vil antakelig gå rett inn på topplisten for september, sier Lind. – Den er tatt godt imot i markedet, og det høye forhåndssalget er enda bedre enn forventet. Vi har lange ventelister og vil nok ha et visst etterslep når leveransene starter til kundene i midten av september.

Lind peker også på at plus-modellene med stor skjerm topper listen.

- Dette er dyre telefoner, men kundene viser stor betalingsvilje, og det henger nok sammen med at mange bruker telefonene til å se tv, film og annen underholdning, sier han. – Den pågående MobilPant-kampanjen, hvor du får 500 kroner ekstra i pant om du panter din mobil i en av våre butikker og kjøper ny mobil gjennom Svitsj eller kjøper ny mobil og et abonnement hos Telia, kan også bidra til at plus-modellene gjør det bra. Med økt innbytteverdi er terskelen lavere for å kjøpe en litt dyrere mobil.

Topp 10 august – forrige måneds plassering i parentes

1. Apple iPhone 7 (1)

2. Apple iPhone 7 Plus (2)

3. Samsung Galaxy S8 (3)

4. Samsung Galaxy S8+ (4)

5. Samsung Galaxy S7 (7)

6. Apple iPhone 6s (6)

7. Apple iPhone SE (5)

8. Samsung Galaxy S7 Edge (8)

9.Samsung Galaxy A3 2017 (9)

10.Sony Xperia L1 (10)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 64 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Emner

Tags


--

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Pressekontakt

Ellen C. Scheen

Ellen C. Scheen

Pressekontakt Informasjonssjef +47 975 19 420