Gå videre til innhold
TeliaSonera Norge utnevner ny leder for privatmarkedet

Pressemelding -

TeliaSonera Norge utnevner ny leder for privatmarkedet

(Oslo 19. februar 2016) TeliaSonera samler ansvaret for merkevarene i privatmarkedet i Norge under én ledelse og har i dag utnevnt Svein Henning Kirkeng til Chief Marketing Officer (CMO). Kirkeng starter i jobben 1. juni og blir en del av ledergruppen til TeliaSonera Norge.

- Jeg er glad for at Svein Henning Kirkeng har takket ja til å lede våre merkevarer i privatmarkedet, og ønsker han velkommen som nytt medlem av lederteamet mitt. Svein Henning har oppnådd gode resultater og er en svært erfaren leder med 20 års erfaring fra telekom- og internettindustrien. Jeg er trygg på at hans omfattende bredde- og dybdekunnskap vil bidra til å styrke posisjonene til våre merkevarer i det norske privatmarkedet, sier Abraham Foss, administrerende direktør i TeliaSonera Norge.

Svein Henning Kirkeng, født i 1970, kommer fra stillingen som Senior Vice President & CMO Business & Analytics i Telenor Group. Før det har han vært Chief Commercial Officer i Telenor Digital, og i perioden 2007-2012 ledet han privatmarkedet for Telenor Norge. Kirkeng har en mastergrad i Marketing og Management fra Handelshøyskolen BI.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i TeliaSonera Norge hvor jeg vil få jobbe med flere av landets sterkeste merkevarer. Jeg har selv erfart hvilke styrker som ligger i merkevareposisjonene, og har stor respekt for hva de ulike teamene har oppnådd av resultater de senere årene. Jeg kan ikke tenke meg et mer spennende og offensivt selskap å jobbe i innenfor merkevareledelse i Norge. De siste årene har TeliaSonera Norge styrket sin nettverksposisjon kraftig, og jeg ser frem til å utvikle nye produkter og tjenester til det beste for eksisterende og nye kunder, sier Svein Henning Kirkeng.

TeliaSonera Norge har landets raskeste og best utbygde 4G-mobilnett med over 95 prosent befolkningsdekning. Selskapet består i dag av merkevarene NetCom, One Call, Chess og MyCall. Øistein Eriksen vil fortsette å lede One Call og MyCall og Arve Andreassen vil fortsette å lede Chess. Karl Fredrik Lund vil overta ansvaret for ledelsen av NetCom privat etter Hanne Løvstad, som velger å forlate selskapet

- Jeg vil gjerne få takke Hanne Løvstad for hennes innsats og gode resultater som leder av NetCom privat. Hun har hatt en lang og innholdsrik lederkarriere innenfor telekom i Norge, hvor hun blant annet har ledet MyCall, Tele2 og NetCom privat med suksess. Jeg ønsker henne lykke til med nye utfordringer i tiden fremover, sier Foss.

Emner


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Kontakter

Henning Lunde

Henning Lunde

Kommunikasjonsdirektør +47 465 00 000

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett og mobil. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge