Gå videre til innhold
The Oscars-fest på Telia Play

Pressemelding -

The Oscars-fest på Telia Play

Søndag 25. april arrangeres den 93. utgaven av den storslåtte og høytidelige Oscar-utdelingen. For å forberede Telias kunder til den røde løperen har selskapet laget en dedikert The Oscars-side på TV- og strømmetjenesten Telia Play, hvor du finner hundrevis av gamle og nye Oscar-vinnere.

– Med årets Oscar-utdeling rett rundt hjørnet har vi satt alle kluter til og laget det vi mener er markedets beste og mest fullstendige The Oscars-oversikt fra en TV-tjeneste noensinne, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – På temasiden vil kundene på en enkel og oversiktlig måte kunne se gamle og nye Oscar-favoritter, og vi har samlet hele 97 prosent av alle vinnerne de siste 10 årene og over 360 Oscar-vinnere totalt.

På den nyutviklede Oscar-siden på Telia Play vil man finne et oppslagsverk av vinnere fra alle de forskjellige kategoriene, årstall og diverse andre temaer, deriblant de norske Oscar-kandidatene, filmer som også har vunnet Golden Globe og BAFTA, samt redaksjonens egne favoritter.

– Vi tror og håper dette kan være et spennende bibliotek der våre kunder kan finne seg en god film og lade opp til en skikkelig Oscar-fest, sier Kaalen.

TV- og strømmetjenesten Telia Play kombinerer det beste fra «live»-TV med det beste fra strømmeverden. TV- og strømmeinnholdet ser du når det passer deg, på hvilken som helst skjerm. Ved å laste ned Telia Play-appen på mobil og nettbrett har du alltid innholdet fra Telia tilgjengelig der du befinner deg.

Emner

Tags


--

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.

Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vi er Telia. Norges største utfordrer.

Pressekontakt

Daniel Barhom

Daniel Barhom

Pressekontakt Informasjonssjef +47 476 23 517

Relatert materiale

Vi er Telia – Norges største utfordrer

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her. Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, Mycall og Phonero.

Telia Norge
Lørenfaret 1A
0585 OSLO
Norge