Om Telia Norge AS
Følg Telia Norge

​Topp 10 første kvartal: Apple og Samsung selger fortsatt best

Pressemelding   •   apr 03, 2017 11:20 CEST

Apple og Samsung fortsetter å dominere smarttelefonsalget i Norge.

Apple og Samsung fortsetter å dominere smarttelefonsalget, og tallene fra første kvartal viser at nordmenn tviholder på sine favoritter.

– Bortsett fra Sonys Xperia E5, er topp 10-listen fra første kvartal fullstendig dominert av modeller fra Apple og Samsung, sier Ove-Mathias Lind, konstituert leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Apples modeller iPhone 7 og 7 Plus, etterfulgt av Samsung Galaxy S7, er de mest solgte smarttelefonene i våre salgskanaler i januar, februar og mars.

Topp 10 første kvartal*:

1. Apple iPhone 7

2. Apple iPhone 7 Plus

3. Samsung Galaxy S7

4. Samsung Galaxy S7 Edge

5. Apple iPhone SE

6. Apple iPhone 6s

7. Sony Xperia E5

8. Samsung Galaxy A3

9. Apple iPhone 5S

10. Samsung Galaxy A5


Topp 10 for mars isolert* – forrige måneds plassering i parentes:

1. Apple iPhone 7 (1)

2. Apple iPhone 7 Plus (2)

3. Apple iPhone SE (6)

4. Samsung Galaxy S7 Edge (4)

5. Samsung Galaxy S7 (3)

6. Apple iPhone 6s (5)

7. Samsung Galaxy A3 (7)

8. Samsung Galaxy A5 (8)

9. Apple iPhone 5S (ny)

10. Sony Xperia E5 (9)

*Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 63 Telia-butikker, på telia.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger Telia.

Vi er Telia Norge, den nye generasjonen telekom-selskap. Våre 1200 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Vi er navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Som del av Nordens største mobilselskap er vi en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper våre digitale borgere sin fremtid og fører verden nærmere alle kunder.

Telia, The New Generation Telco

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

jQuery(document).ready(function(){ var e = jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').clone(); e.find('a').text('Om Telia'); e.find('a').attr('href','https://telia.no/om-telia'); jQuery('.newsroom-nav-item:last-child').after(e); });